Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
19.4.2019
 

Islam on siis se peto, jolla on ne päät, joista yksi sai kuolinhaavan

Tänään luin lehdestä että ISIS on siirtynyt keskiseen Afrikkaan ja asettunut sinne. Isis on Islamin yksi sarvista, joka sai kuolinhaavan ja joka paranee. Koko maa tulee pian seuraamaan pedon nousua.

Mutta mikä peto on? Ja mitä kaikkea peto pitää sisällään?

Peto on Islam ja ISIS vain yksi sen päistä. Ei ole mikään kumma jos kristityt katoaa ja jäljelle jääneet saa syyt niskoilleen ja joutuvat pakenemaan. Osassa maailmaa he joutuvat vainotuksi heti aluksi ja osassa maailmaa, kuten skandinavisissa maissa he saavat elää suht vapaina.

Joka tapauksessa kun Kristinusko ja Raamattu kielletään tappamisen uhalla, niin Islam saa sellaisen vallan, ettei sitä vastaan voi sotia…

Kaiken lisäksi kun ennustan Danielin kirjojen kautta että USA hajoaa neljään osaa ja sotilasmahti Nato jää ainoastaan jäljelle. Kiina ja Venäjä ottavat maailman herruuden, kunnes Nato alkaa voimistua ja Googin sota on valmis.

Joka tapauksessa Islam on jo pakolaisuuden kautta levittäytynyt kaikkeen maailmaan ja se tulee saamaan vallan ja se tulee olemaan se joka pakottaa ihmiset kumartamaan Allahia tai mikä se sitten lienee? Mahdi tms. joka on SE LAITTOMUUDEN IHMINEN joka ajallansa ilmestyy.

 

Takaisin