Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
19.6.2018
 

Eurooppa (nainen) pedon selkään

Europe oli kreikkalaisessa mytologiassa Foinikian prinsessa ja tunnettiin myös Zeuksen vaimona. Roomalaisessa tarustossa hänet tunnettiin myös latinankielisellä nimellä Europa. Nämä tarut viittaavat vuosiin 1000-800 eKr. elikkä sinne kuningas Daavidin jälkeiseen aikaan ennen suuria profeettoja, Jeremia, Jesaja, Hezekiel, Daniel jne.

Tarun mukaan Zeus sodan jumala (kuvaa hyvin Jihadia, pyhä sota ajattelua) rakastui Europeen ja muutti itsensä kesyksi valkoiseksi häräksi Europen isän Agenorin karjalauman joukkoon, aivan kuten islamistipakolaiset tänään.

Kun Europe seurueineen oli poimimassa kukkia kedolla, hän huomasi härän ja päätti hyväillä sitä ja nousi lopulta sen selkään. Tällöin Zeus juoksi Europe selässään mereen ja ui Kreetansaarelle, jossa hän paljasti oikean hahmonsa. Siis petos!

Huom! Islam vihaa naisia!

Kuulostaako tutulta? Kumminkin tämä tarina oin vanhempi kuin ilmestyskirja.

 

Takaisin