Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
21.5.2018
 

Tarvitseeko morsiamen poisotto pedon ilmestymistä? EI TARVITSE! Päin vastoin!

Pedon ilmestymiseksi kaksi ehtoa joissa on hienoinen ristiriita mutta selvitettävissä aivan hyvin, koska meillä on tiedossa että ensin lähtee morsian ennen kuin mitään muuta ehtii tapahtua. Vain luopumus täytyy tapahtua, joka on tapahtunutkin pitkin matkaa koko 2000 luvulla.

2. Tessalonikkalaiskirje 2:1-2 Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.

Mitä tulee Jeesuksen paluuseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä. Tämä on kokonaisuus, joka pitää sisällään kaikki kolme tempausta ja Jeesuksen näkyvän paluun. Elikkä siis Paavali aloittaa puheensa esittäen viimeisen 7-vuotisen ajanjakson.

Ja jatkuu sanoilla…

2. Tessalonikkalaiskirje 2:3-4 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

Se päivä… hän puhuu edelleen Jeesuksen näkyvästä paluusta ja siitä suuresta päivästä kun Jeesus saapuu näkyvästi jota edeltää meidän kokoontumisemme tempausten muodossa Hänen tykönsä kahdessa osassa.

Joka jatkuu sanoin…

2. Tessalonikkalaiskirje 2:5-10 Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

Tieltä poistetuksi, mikä? …jotta laiton pääsee ilmestymään. MORSIAN! Morsian oli jo silloin ja morsian on ollut kaikkina aikoina sen jälkeen, sekä elossa että kuolleina. Niinpä morsian on se joka pidättää rukouksin ja pelkällä olemassaolollaan. Kristuksen morsian. Se joka otetaan ensin ja toiset jäävät sitten häävieraan rooliin!

 

Takaisin