Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
10.5.2018
 

Siellä se jossain on ja kohta vissiin ilmestyy…

Kun tätä lukee, niin ei voi olla huomaamatta sitä valtavaa yhdenmukaisuutta, minkä laittomuuden ihmiseksi Raamatun ilmoittaman kuvauksen kanssa tulee selvästi tässä näkyviin. Siinä on kaikki, laittomuuden ihminen, kun kaikki haluavat hänet tuomiolle… sitten pieni sarvi, oli pieni valta, on kadonnut, järjestö saanut miekanhaavan ja tämä on ollut tuon pienen järjestön johtaja.

LEHTI:

Irakilaisviranomaisen mukaan terroristijärjestö Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdadi on liikkeessä Itä-Syyriassa

Terroristijärjestö Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdadi piileskelee Itä-Syyriassa, ja liikkuu paikasta toiseen pienen ryhmän kanssa. Ryhmään kuuluu hänen luottohenkilöitään mukaan lukien hänen poikansa. Tiedot perustuvat Irakin tiedustelun saamiin tietoihin.

Isis on säilyttänyt jalansijaa harvaanasutuilla alueilla Irakin ja Syyrian välisellä rajalla, vaikka sen kalifaatti on kukistettu.

Irakin tiedusteluviranomaisten mukaan al-Baghdadi olisi havaittu Hajinissa, Shaddadissa, Suwarissa ja Markadahissa viiden hengen ryhmässä, johon kuuluvat hänen poikansa ja vävynsä.

– Hänen liikkeensä ovat hienovaraisia eikä hän ikinä matkusta saattueessa, nimettömänä pysyvä viranomainen kertoo.

Yhdysvallat on luvannut 25 miljoonan dollarin palkkion al-Baghdadin kiinniottajalle.

Irakilaistiedustelun mukaan silmukka Isis-johtajan ympärillä on kiristynyt sen jälkeen, kun Irakin joukot pidättivät viisi johtavaa Isisin komentajaa maaliskuussa Syyriassa.

Irakin sisäministeriön mukaan al-Baghdadia hoidettiin helmikuussa kenttäsairaalassa ilmaiskussa tulleiden vammojen vuoksi.

Viime vuoden toukokuussa Venäjä ilmoitti todennäköisesti tappaneensa al-Baghdadin ilmaiskussa Raqqan lähettyvillä Syyriassa. Tietoa ei kuitenkaan pystytty vahvistamaan.

Syyskuussa amerikkalainen sotilasjohtaja sanoi, että al-Baghdadi on yhä elossa ja todennäköisesti piileskelee Itä-Syyriassa.

Lähde: AFP

 

Takaisin