Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
31.12.2017
 

Iranin uhkaava kansannousu

Tässä uudenvuoden aattona panin merkille että jo muutaman päivän on Iranissa ollut suurenevia levottomuuksia aivan samalla tavalla kuin Libyassa, Jemenissä ja Egyptissä.

Raamatussa puhutaan että tehdään tietä idästä tuleville kuninkaille ja että ne kolme sarvea kaatuu pedon nousun edestä. No nuo sarvet vois hyvin olla kuninkaita ja kaksihan heistä on Egyptin arabikevään jälkeen kaatunut ja kaiken huipuksi tämä tien valmistus idästä tuleville kunikaille on sujunut Irania lukuunottamatta kokonaan vuoden 2001 WTC tornien jälkeen. Ensin USA pisti Afganistanin hallinnon matalaksi, sitten vuorossa oli Irak ja sitten Syyria. Tähteelle jäi enää Iran ja koko täyskäsi olisi siinä idästä aina Jesrusalemin vuorille asti.

Elämme poikkeuksellista maailmantilannetta jossa etenkin Jeesuksen odottajien kannattaa olla silmät ja korvat höröllään. Viikon päässä on ennakoitu rauhansopimukselle ennakoitu ajankohtakin. Tosin sen ei tarvitse olla päivälleen juuri tuolloin, koska tuota profetoiva lause perustuu kahteen pääpointtiin. Loppuosa on päivälleen tarkka Daniel 12 luvussa, joka on 3,5 vuotinen ja keskellä rauhaa on taas Danielin 9 luvussa, jotka Matteus 24 yhdistää kokonaisuudeksi josta saa käsityksen 7-vuotisesta rauhansopimuksesta alueella. Tähän kristikunta on kymmeniä vuosia viitannut kun puhutaan Israelin rauhasta. Ennen vuotta 1948 tästä ei voitu puhuakaan, koska Israelia ei ollut, eikä Raamatussa oikeen ollut tukea tälle Israelin rauha kysymykselle. Mutta kun Israel alkoi kokoontua ja sinne lennätettiin väkeä aivan kuten sen Jesaja on ennustanut, ilmojen halki he sinne kokoontuvat ja nousevat torit ja muurit, aivan kuin Jesaja olisi tiennyt että Länsirannan muurikin rakennettaisiin.

Katellaan siis edelleen tarkkaavaisena nimenomaan Israelin ja Lähi-Idän tapahtumiin. Siellä profetiat täyttyvät.

 

Takaisin