Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
1.10.2017
 

Antikristus on ihmisten luoma hahmo Paavalin sanoista Johannekselle

Ei tule olemaan antikristusta, jollaiseksi tuota Paavalin kuvailemaa henkimaailmaa puetaan lihaksi ja vereksi ja olemassa olevaksi henkilöksi. Antikristus on henkiolento ja niitä on monta = henkimaailma joka on antikristillinen, joka kavahtaa ja vihaa Kristuksen veren työtä. Ei ole, eikä tule olemaan henkilöä jota maailma alkaa kutsua antikristukseksi, vaan monillekin tuon henkilön tekemiset vasta alkaa hahmottaa kenestä on loppujenlopuksi kysymys. Vasta sitten kun hän julistautuu jumalaksi jumaluuteen saakka, niin viimeiset ymmärtävät kenestä on kyse. Siihen saakka useimmat etsivät antikristustaan aivan turhaan, koska kyse on ilmestyskirjan pedosta ja väärästä profeetasta.

Moni itse asiassa luulee aluksi väärän profeetan olevan ko. antikristus, kunnes tämä tekee kuvan pedosta, joka on ihan eri henkilö. Lihaa ja verta olevat henkilöt siis ovat nuo kaksi ilmestyskirjan lopunajan pahuuden lihallistumaa, peto ja väärä profeetta, joilla on ihan oikeat nimet ja heitä niillä myös kutsutaan. Ei siis ole helppoa heitä tunnistaa tänään, eikä vielä huomennakaan. Maailma kun tahtoo niin mielellään löytää antikristuksensa maailman suurimmista johtohahmoista, joka yksin jo sotii koko muuta raamatunilmoitusta vastaan.

Ainoa asia maailmassa jolla on mahdollisuus johtajansa myötävaikutuksessa ”valloittaa” koko maailma on Islam. Se on levittäytynyt ainakin koko EU:n ja USA:n alueille ja se saa voimansa ”suvakkiudesta”, jotka puolestaan ovat jo hengellisesti pilaantunutta kansaa. He ovat niin poliittisia kuin uskonnollisia tahoja ja ovat jo myötävaikuttaneet mm. homojen pääsyn alttareille siunattavaksi.

Antikristus puolestaan on vanha henkimaalima, joka pysyy sellaisena ja vaikuttaa kaikkeen tähän siellä hengessä. Toki antikristuksen henki vaikuttaa täydellisesti petoon ja tähän väärään profeettaan muttei se itsessään ole lihaa ja verta.

 

Takaisin