Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
20.7.2017
 

Lopunaikojen kaksi pahuuden henkilöä, lihaa ja verta

Tuli tässä ihan hassu ajatus kun pedon ilmestymisestä tehdään niin suuri juttu ja rakennetaan sitä kuin iisakin kirkkoa vailla pienintäkään raamatullista pohjaa, suuren vallan ympärille ja yhden ainoan henkilön ympärille, jolle annetaan sitten nimeksi antikristus, vaikka tämä Raamatussa SELVÄLLÄ SUOMELLA kerrotaan joksikin ihan muuksi olennoksi kuin siksi lihalliseksi henkilöksi jota Paavali kutsuu nimellä ”laittomuuden ihminen” joka ilmestyy ajallaan.

No lähtökohtahan on että näitä hahmoja on kaksi, joissa muodostuu toki antikristuksen hengessä lopunajan peto ja väärä profeetta. He ovat kaksi eri ihmistä, lihaa ja verta.

Jos ihan tarkkoja ollaan, niin ensimmäinen peto ei ole välttämättä edes ihminen, vaan järjestö, ISIS nimeltään. Mutta hänellä täytyy olla myös henkilöitymä, jota Paavali kutsui nimellä laittomuuden ihminen. Elikkä se/hän ilmestyy MAASTA! ISIS ilmestyi maasta!

https://fi.wikipedia.org/wiki/Isis_(j%C3%A4rjest%C3%B6)

Joh.ilm. 13:1-9

Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?”

Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.

Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.

Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.

Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

Maa tarkoittaa Levantti aluetta joka on Jumalan Israelin kansalle lupaama maa-alue. Se ei ole mikään pieni, vaan se kattaa koko Lähi-Idän käytännössä ja kaikki maat siellä ylhäällä pitkälle Turkin maata ja alhaalla syvälle Egyptiin saakka ja idässä aina puoliväliä Irakiin saakka.

Sitten tuossa puhutaan että ensimmäinen peto nousi maasta, siis juuri tuosta Levanttialueelta ja jäi seisomaan meren hiekalle ja merihän tarkoittaa tuon alueen ulkopuolisia maita. Rantahitikko on siis vertauskuvallisesti Levanttialueen reunaviivaa jossain sen alueen laidoilla.

Sen sijaan toinen peto, joka tekee ne kaikki ihmeetkin ja laittaa kaikki kumartamaan petoa. Tämä syntyy merestä, elikkä selkeästi kaukana Levanttialueesta.

No jos ISIS olisi pedon ns. epähenkilö ja sen identiteettinen luonnollinen henkilö joka nousee maalta onkin edelleen tämä kadonnut Abu Bakr al-Baghdadi, joka juuri oli julistautunut Kalifaatin hengelliseksi johtajaksi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Abu_Bakr_al-Baghdadi

Mutta Osama Bin Laden ilmestyessään merestä, eli jostain kaukaa Kazakstanista, olisikin väärä profeetta, joka tekee ne ihmeet.

Viittaan tässä erääseen vahvaan uneen vuonna 2006 jonka sain, joka sopisi tähän hyvin: Minulle näytettiin kirkon pohja, rakennusvaiheessa. Se ei siis ollut vielä valmis. Sitten minulle sanottiin että tuohon asettuu Iivana Julma… sitten sanottiin sama oikein kovaa ja voimalla ”VAIKKA MUUT SANOISIVAT MITÄ, NIIN SE ON IIVANA JULMA”. Tämä viittaa selkeästi Venäjän asemaan ja väärä profeetta on se näkyvämpi lopuanajan hahmo, joka tekee ne ihmeet ja pedosta tehdään kuva, jota juuri tämä väärä profeetta saa kaikki kumartamaan.

Osama bin Ladenilla on poika joka pyrkii tai on jo päässyt nyt AlQaidan johtoon. Iivana Julma tappoi oman poikansa. Pedon on esiin tullessaan syrjäyttävä kolme sarvea edestään. Keitä nämä kolme siis ovat, tätäkin olen spekuloinut jonkin verran.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Iivana_Julma

Näitä asioita on syytä tarkkailla ihan uusin silmin ja unohtaa kaiken maailman Trumpit ja Putinit, jostain kalkkeutuneesta Gorbasta puhumattakaan.

 

Takaisin