Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
11.7.2017
 

Tämä uutinenko kertoo juuri nyt laittomuuden ihmisestä?

Nyt jää nähtäväksi jos tämä kaveri nousee esille vielä ja hänellä on päässä ”kuolinhaava”, oikea silmä sokeutunut ja toinen käsi on kuoleentunut, siis kärsinyt jonkinlaisia hermo- tms. vaurioita. Aika näyttää!

Äärijärjestö Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdadi on kuollut, kertoo Syyrian sotaa tarkkaileva The Syrian Observatory for Human Rights -järjestö. Järjestö kertoo Isisin korkea-arvoisten johtajien vahvistaneen tiedon.

Järjestö kertoo saaneensa tiedon asiasta tänään. Järjestön tiedossa ei ole, milloin al-Baghdadi on kuollut. Venäjän armeija epäili tappaneensa al-Baghdadin ilmaiskussa toukokuun lopulla. Tuolloin tietoa ei saatu vahvistettua.

Merkittävää tässä on ilmestyminen ja laittomuus, jotka ovat ne raamatullisesti tärkeät kuvaukset, kuten pieni valta, joksi tätä voisi myös kuvata. Laittomuus on tietenkin koko maailman etsityin terroristijohtaja ja toinen asia on se että hän on kadonnut julkisuudesta. Kukaan ei tiedä missä tämä kaveri on ja kun hän sitten ilmestyy haava päässään ja kaikki muut kuvaukset jotka Raamattu on tästä kertonut, niin valveutuneet tajuavat heti kenestä on kyse.

 

Takaisin