Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
10.7.2017
 

Tässäkö on nyt se hetki kun peto sai kuoliniskun?

 

Lehti:

Irakin pääministeri Haider al-Abadi julisti virallisesti voiton Isisistä maanantaina. Tappio on Isisin suurin sen jälkeen, kun kalifaatti julistettiin kolme vuotta sitten.

– Ilmoitan täältä valheiden terroristivaltion lopun, epäonnistumisen ja sortumisen, hän sanoi puheessaan Irakin kansallisella televisiokanavalla.

Mosulin kaatuminen symbolisoi Irakin alueilla Isisin kalifaatin päättymistä. Järjestöllä on kuitenkin yhä alueita hallussa Irakissa ja Syyriassa.

Jarmo jatkaa:

Raamattu ilmoittaa pedon olevan kahta lajia, petomaa tai ryhmä, kuten AlQaida tai ISIS ja sitten on vielä se lihallinen ihmisolento, laittomuuden ihminen.

”Ja koko maa seurasi ihmetellen pedon nousua”

Pedosta tuli yhtäkkiä niin suuri että se saa vallan koko maailmassa. Tämä tapahtuu muslimien yhtenäistymisellä kaikkialla maailmassa, koska he tulevat saamaan johtajansa, Mahdinsa, joka julistautuu lopulta Jumalaksi. Mahdia he tulevat seuraamaan ja pitävät tätä muslimit yhdistävänä tekijänä, jonka kautta he tulevat hallitsemaan koko maailmaa.

Se syy miksi peto saa vallan kaikkialla maailmassa, on siinä että portto on kiivennyt pedon selkään. Portolla tarkoitetaan jokaisen länsiamaisen maan ja valtion kirkkoa ja sen jäsenistöä, jotka saavat aikaan sen, että he suorastaan antavat pedolle vallan ja ihannoivat petoa, kunnes se paljastaa todellisen luonteensa. Tämä ilmiö on nähtävillä kaikkialla maailmassa jo nyt.

Mutta peto tulee lopulta repimään porton kappaleiksi ja tallaamaan sen jalkoihinsa ja sen annetaan voittaa jopa valitut. Marttyyrien luku tulee täyttymään.

 

Takaisin