Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
22.4.2017
 

Onko tässä lehtiotsikot ensi kesänä?

Huomaa tässä otsikossa kaksi asiaa. Kukaan ei voi aikaansaada tällaista otsikkoa, ellei ole kadonnut ensin ja toinen asia että Osama yhdistäisi erimielisen Islamin. Samoin että Osama ”pudotettiin mereen” ja Joh.ilm. 13 luku sanoo että peto nousee merestä ja sillä on ikkänkuin miekanhaava päässä, joka oli myös kuolinhaava ja kaiken huipuksi hänellä on ollut pieni valta, ei suurta valtaa. Nämä kaikki ovat raamatullisia vaatimuksia pedon tunnusmerkeiksi. Sanokaa ihmeessä kellä voi osua vielä lähemmäs enää nämä tunnusmerkkien täyttymiset? Ei varmasti yhdelläkään muulla!

Kaverini Espoosta mailasi minulle tällaisen tässä eräs päivä:

Kävin pizzalla ja hyvää oli pizza. Mielenkiintoiset keskustelut oli n 35-v afganistanilaisen pizza-yrittäjän kanssa, kaveri oli ollut pakolaisena ensin Pakistanissa, ja sitten tullut Suomeen, vanhemmat asuivat Venäjällä nykyään.

Kertoi sitten muun muassa uskovansa vakaasti, että Osama ei ole kuollut, vaan jonkunlaisessa kähminnässä usalaisten kanssa.

Mutta oli kiva keskustella miehen kanssa. Vähän kiihkeäähän se juttu välillä oli miehellä, eli voin kuvitella, että riidankin saa ko. äijän kanssa aikaiseksi 🙂

Jerusalemia ei ihan saatu jaettua vielä.. 😀

 

Takaisin