Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
22.3.2017
 

Miten kaikki maat ja kansat voivat kumartaa petoa, kuten Raamattu sanoo?

Ilmestyskirjan peto muodostuu siis ainakin Islamista. Se on nyt melkoisen selvää ainakin. Ja yksi sen päistä, jota oli kuoliaaksi haavoitettu, joka on melkoisella varmuudella ISIS joka saa juuri nyt sen kuolinhaavan. Mutta se toipuu ja nousee niin että koko maa seuraa ihmetellen tuon pedon nousua.

Samalla Islamiin ilmestyy tämä laittomuuden ihminen jota ensimmäiseksi pedoksi myös kutsutaan ja sama ilmestyskirjan profetia sopii näihin molempiin, sekä ISIS:n että tähän petoon, joka nousee merestä, elikkä ei Levant alueelta (luvattu maa), vaan jostain kauempaa. Pohdin sitä Astanaa mahdollisena paikkana siellä Kazakstanissa. Menemme nyt sitten siihen raamatunlauseeseen.

Joh.ilm. 13:1-9 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?”

Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.

Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

No niin, lähdetääs hiukan perkaamaan tätä ihan aluksi otsikon mukaan, miten kaikki kansat voivat kumartaa petoa. Selitys löytyy islamilaisesta invaasiosta koko maailmassa. Islam on levinnyt kaikkeen maailmaan, jopa meille Suomeen jossa tällaista ei ole ennen ollut. Kyseessä on siis Islamin uskon levittäytymisestä kaikkiin kieliin ja maihin. Se selittyy sitten helposti, miksi kaikki kumartavat petoa, koska nyt ne kumartavat Mekkaa mutta kun peto ilmestyy ja ilmoittaa olevansa suuri Allah, niin siinä kohtaa Mekka lakkaa olemasta ja ko. toinen peto joka nousee maasta, siis Levanttialueelta, saa kaikki nämä kansat kumartamaan petoa ja sen kuvaa, jonka nämä tekevät.

Tällä tavalla toteutuu tämä ongelmallinen raamatunlause.

Elikkä siis, ensimmäinen peto nousee merestä, joka tarkoittaa että se PÄÄPETO jota vastaan kukaan ei pysty sotimaankaan, nousee jostain maasta joka on ilmeisesti sekä Venäjän että myös Kiinan suojeluksessa, Kazakstan.

Aikoinaanhan 2006 loppukesästä minä näin vahvan uninäyn. Minulle näytettiin kirkon pohja jossa ei vielä ollut seiniä, vaan vasta pohjakivetykset ja kulmaliput mihin seinät tulevat. Sitten minulle sanottiin että tähän ”asettuu Iivana Julma” ja sitten toistettiin vielä voimakkaasti että ”ja vaikka muut sanoisivat mitä tahansa, se on Iivana Julma”.

Tämä profetia kannattaa pitää mielessä ja miettiä kun aika tulee että mikä merkitys sillä on. Nimittäin Venäjä liittyy ensimmäisen pedon nousuun vahvasti, jo siksikin että ilmestyskirjassa lukee lause että ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?” Se ei ole vähän sanottu, jos Natokaan ei voi sotia sitä vastaan.

Sitten kun huomaatte että jälleen Raamatussa seisoo muuten tarpeeton lause, ilman morsiamen ylösottoa: ” Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.” Elikkä peto pilkkaa temmattuja, jotka asuvat Taivaassa. Nämä ovat juuri temmattu ja tuoreessa muistissa, kaikkien tiedossa. Tämä peto siis pilkkaa kadonneita Pyhiä jotka asuvat jo siinä kohtaa Taivaassa. Arvata vaan saattaa mitä pilkkasanoja tämä tulee käyttämään.

Sitten pedolle annettiin valta käydä sotaa kaikkia Pyhiä vastaan ja voittaa heidät. Kyseessä on siis tempauksen jälkeen niistä jotka ottivat sanasta vaarin, etsivät öljyn lamppuihinsa ja jäävät odottamaan mitä seuraavaksi tapahtuu. heistä tulee Pyhiä, koska toinen tempaus on vielä edessäpäin ja vain ensimmäisessä ylösnousemuksessa oleville ei toisella kuolemalla ole valtaa, joten heitä kutsutaan Pyhiksi, kuten ilmestyskirja tässä tekeekin. Ensimmäinen ylösnousemushan alkoi jo kauan ennen Nooaa, Hanokin ylösnousemuksella, sitten Elian ja sitten Jeesuksen aikaan nousi jo paljon ihmisiä. Morsiamen tempaus kuuluu Pyhien ylösnousemukseen samoin häävieraiden ylösnousemus on ensimmäinen. Se jälkeen en ole minä ainakaan löytänyt enempää ylösnousemuksia. Sen sijaan olen löytänyt lauseen joka tukee tätä toista, elikkä vain ensimmäisessä ylösnousemuksessa osansa saaneihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, niin tämä katkeaa ennen Jeesuksen näkyvää paluuta, koska siinä puolestaan sanotaan että kun Jeesus tulee, annetaan jokaiselle ansionsa mukaan. Tarkoittaa että he pelastuvat jotka huutavat vain Herran nimeä mutta heihin toisella kuolemalla on valta, eikä kukaan kykene synnittömyyteen, joten jokaisen palkka tulee olemaan kuolla, nimittäin tuhatvuotiskaudella ei ole vielä kuolemattomuus voimassa. Jesaja 65 sanotaan että nuorin kuolee 200-vuotiaana ja synnin kiroukseen joutuu satavuotiaana. Näihin lopullinen tuomio on vasta se ratkaiseva tuomio. Siellä tosin sanotaan myös että sinä aikana voi Pyhittyä, joka taas tarkoittaa kuolemattomuuden voimaantuloa.

No sitten sille pedolle annettiin maan päällä asuvaisia vastaan ja voittavan heidät. Muslimien invaasio on ollut koko ajan käynnissä ja pian niitä on joka paikassa niin paljon että ne saavat yhä enemmän ja enemmän valtaa. Ne ovat monissa maissa jo aivan lähellä sitä pistettä että saavat siellä täyden vallan.

Mutta sitten jos mennään vielä siihen toiseen petoon, joka nousee maasta, elikkä Levanttialueelta Israelin ympäristömaista ja Syyrian pohjoisosassa on tämä pieni kaupunki jossa on sellainen torni johon Mohammdin tai tämän heidän messiaan on tarkoitus ilmestyä.

No jos ajatellaan asiaa tarkemmin, niin nythän Islamissa on Allah, joka on heidän Jumalansa ja tällä on profeetta, Mohammed… siis peto yksi Allah ja peto kaksi, Mohammed joka on heidän messias.

Katsokaas miten kuvaavasti siellä kerrotaan toisesta pedosta kun otat sanomani ensin vertaukseksi rinnalle:

Joh.ilm 13:11-15 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

Jätin kuvauksesta tahallaan pois pedon merkin, jottei se alkaisi hämätä liikaa meitä. Sen merkin kohdalla voimme ottaa hiukan takapakkia, koska se voi olla muutakin kuin ihonalainen siru, koska se voi toimia vain paikallisesti sillä alueella. Mene ja tiedä?

Yhteissummana pidän hyvänä ymmärtää, ettei nämä kaksi petoa ole keskenään kuin paita ja peppu rinnakkain, vaan toinen peto toimii Israelin ympäristömaissa ja ensimmäinen peto siellä kaukana, kunnes se saapuu sitten viiemin Israeliin ja julistaa itsensä Jumalaksi, jonka jälkeen nämä pedot toimivat enemmän yhdessä.

No mutta punnitkaa sanani ja pitäkää mikä hyvää on.

 

Takaisin