Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
9.3.2017
 

ISIS johtajan pedon tunnismerkistö on myös lähes täyttynyt

AbuSekä Osama bin Laden että tämä Abu Bakr al-Baghdad ovat äärimmäisen lähellä pedon todellisten tunnusmerkistöjen täyttäjinä, eikä sellasten ”suuri ja mahtava antikristus, musta tuntuu hyvältä vaihtoehdolta-tyyppi” joita kaikki nämä Obamat, Putinit ja Gorbatsovit ym. Trumpit edustavat.

Näillä kahdella pikkujohtajalla on molemmilla ollut pieni valta, toisella Al Qaida ja toisella ISIS, sekä molempia voidaan kutsua nimellä laiton, molemmat ovat lainsuojattomia ja kansainvälisesti etsintäkuulutettuja ja siis myös kadonneita, jotka voivat ilmestyä. Kukaan ei voi ilmestyä jos on jo julkisesti esillä, joten Raamattu ei ole tässäkään kohtaa mikään sellainen joka ontuu sanoissaan, vaan ihminen on sellainen ontuva joka keksii omiaan.

Tämän Abun ja Osaman suurin ja ainoa ero on kuolettava miekanhaava päässä. Abulla ei tiettävästi ole sellaista, eikä häntä ole tiettävästi julistettu kuolleeksi. Osama bin Ladenia kyllä ammuttiin päähän, ainakin kuvissa ja kuinka ollakaan, myös Raamattu antaa vihjeen tässä samassa asiassa ”ikäänkuin” Joh.ilm. 13:3 Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Peto on siis ilmiselvästi Islam ja yksi sen päistä on tämä laittomuuden ihminen, josta niin paljon puhutaan. Olisi myös aika luontevaa että petoa tullaan kumartamaan. Sehän on islamilainen tapa kumartaa Mekkaan mutta kun tämä laittomuuden ihminen julistaakin olevansa jumala ja pakottaa kansan kumartamaan tätä tai sen kuvaa, niin yhtälö onkin yhtäkkiä käsinkosketeltavan valmis.

Mitä tämä ikäänkuin kuoliaaksi haavoitettu tarkoittaa?

Ja myös herää kysymys mitä nämä kolme edellistä petoa oikein olivat, jos ISIS oli se neljäs hirmuinen, joka selvästi on polkenut kaiken alleen. Olivatko nämä edelliset kolme Al Qaida, Hizbullah ja Hamas? Vai onko parempia ehdotuksia? Miettiköön kukin sitä, minä en ainakaan välitä tämän enempää.

 

Takaisin