Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
18.1.2017
 

Olli ”Nokialainen” puhuu että Trump olisi antikristus

Minä olen tunnetusti hyvin analyyttinen, enkä halua antaa Raamatussa mitään mennä ohi korvien ja käytännön analyysin, vaan haluan ymmärtää ettei Raamattua ole ensinnäkään tehty pelkän ihmisen toimesta, vaan korkeamman voiman, Jumalan ohjaamana, joka ei sinne anna mennä mitä tahansa turhaa. Siksi minä tarkastelen Raamattua erittäin suurin suurennuslasein.

Antikristuksen tunnusmerkit tosiaan täytyy täyttyä! Ei kuka tahansa voi olla se mistä puhutaan Joh.ilm. 13. luvussa ja pitää muistaa että näitä ei ole vain yksi, vaan kaksikko, väärä profeetta ja peto, jota antikristukseksi kutsutaan. (vaikka minusta antikristus on väärä termi edellenkin käyttää ko. henkilöstä).

Olli siis puhuu että Donald Trump olisi antikristus. Okei, no ensinnäkään antiksistuksella pitää olla kuolinhaava ja pieni valta historiassa ja koko maa seuraa tämän kuolinhaavan paranemista. Tässähän riittää sitten Trumpille skenaariota.

Amerikan presidentti, eikä yhdenkään maan korkeinta johtoa voida kutsua hyvällä mielelläkään pieneksi vallaksi, joten aina jos joku nimitetään ministeriksi tai miksikä tahansa tässä kategoriassa, hän ei todellakaan ole antikristus, eikä sellaiseksi muutu. Sama koskee maailman suurimpien yrittysten ja vaikutusvaltaisimpien henkilöiden luetteloa, jossa Putin oli viimeksi ykkönen ja Trump valitettavasti kakkonen, joten vaikeaa on Trumpista enää tehdä ns. ”pienen vallan omannutta henkilöä”.

 

Takaisin