Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
14.6.2016
 

Uusi Osama bin Laden

Uusi Osama bin LadenTässä miehessä täyttyi juuri nyt lähes 1:1 samat merkit kuin Osama bin Ladenissa, joka on ainakin minun mielestäni ollut vahvin ennakkosuosikki pedoksi Pyhälle paikalle. Nyt tässä häntä ei enää tarvitse edes kaivaa haudan takaa esille, mutta yksi mikä tältä puuttuu, on päässä oleva kuolettava haava. Se on pedon merkittävin merkki ja se on Osamalla edelleen ja tällä se sitten jää nähtäväksi. Mutta nämä olemassa olevat merkit ja esitutkinta on kyllä jo melko mittava pedoksi ehdolle…. tai miksi tämä kiiltokuvamaailma sitä nyt haluaa ”mediaseksikkäästi” kutsua, antikristus. En vaan tiedä koska tämä maailma tajuaa lukea Raamatusta, mitä tuo suussa sulava sana antikristus merkitsee. Se Raamatun antikristus, eli antikristuksen henki ei kuitenkaan ole sama henkilö, jota Paavali kutsuu laittomuuden ihmiseksi, jossa toki on mm. antikristuksen henki vaikuttamassa. Ilmestyskirjan lopussahan sanotaan että ”peto ja väärä profeetta” eikä antikristus ja väärä profeetta.

Antikristuksestahan nimenomaan Johannes puhui ja sama henkilö kirjoitti ilmestyskirjan, joten ei hän sekoile näiden termien kanssa tuossa asiassa. Antikristuksen henki on Kristus vastainen henki, saatanan henki ja peto on laittomuuden IHMINEN.

Antikristus ei tule lihaksi, vaan on edelleen henkiolento, joita on paljon. Tämä toki tulee näyttäytymään selkeästi laittomuuden ihmisessä, jota sitten ilmestyskirjassa pedoksi myös kutsutaan. Hänessä vaikuttaa myös antikristillisyyden henki, joka vastustaa Jeesusta, kuten toisaalta tietenkin kaikki saatanan valtojen henget.

Mutta tässä miehessä saattaa olla vielä ilmestyessään nuo kaikki merkit. Olkaa tarkkana!

 

Takaisin