Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
25.3.2016
 

Islam saatanan uskonto

Kun nämä terroriteot tapahtuvat, niin koko muu islamistinen maailma sanoutuu julkisuudessa irti näistä tapahtumista ja tuomitsevat maltillisesti ne. Tarkoitan maltillisuudella sitä, etteivät he syytä muslimiveljeä teoista, vaan sanoutuvat vain irti tästä. Tässä on siis iso sydämen asian ero.
Uskallan väittää ihan vanhalla Jeesuksen opeilla, hedelmistä te tunnette… että nämä kaikki islamistit tuntevat sydämessään hyvänolon tunnetta kun nämä terroriteot tapahtuvat ja hihittävät itsekseen asialla.

Istuin silloin aikoinaan eräässä pitseriassa pian WTC torni-iskun jälkeen ja huomasin kun takahuoneessa kaksi ”random” Lähi-idän kaveria katseli tv:stä Al Jazeera kanavaa, jossa käsiteltiin ko. 9.11.2001 terroritekoa. Huomasin heidän eleistään, puheenparresta ja hyväntuulisuudestaan että he nautiskelivat tapahtumalla. Islamilainen on siis aina saman hengen johtama, eikä tee eroa muslimin ja toisen muslimin välillä näissä peruskysymyksissä. Koraani käskee tappaa kaikki vääräuskoiset, elleivät nämä käänny Islamiin. Tämä on rasistisin ja häikäilemättömin uskonto minkä tiedän.

Nyt kun meillä on käsillä nämä terroriteot, joista länsimainen muka maltillinen Islam on irtisanoutunut, niin heidän tekonsa ja yrityksensä näyttää todellista uskonnollista luonnettaan ei anna mitään merkkejä siitä että väittämänsä irtisanoutuminen pitäisi mitenkään paikkansa.
Jos he olisivat esimerkiksi huolissaan omasta hyvinvoinnistaan, niin he olisivat jo vaikuttaneet kaikkialla maailmassa näihin väkivaltaisiin Islamin haaroihin. He olisivat lähettäneet omia lähetyssaarnaajiaan tuonne kriisialueille kertomaan väkivallan mahdottomuudesta ja he olisivat yrittäneet kaikin keinoin saada pelastettua lapsisotilaita ja itsemurhapommittajiksi itsensä ympäripuhuttuja omalla Islaminjohtoisella tavallaan. Vaan ei… nämä eivät ole tehneet asialle mitään, eivät edes lentolehtisiä pudota ISIS:n alueelle, jossa he horjuttaisivat mm. marttyyriksi aikovien käsitystä kuoleman jälkeisestä valheesta, joka heille on syötetty itsemurhaiskun seurauksena.

Länsimäinen maltillinen Islam saisi paljon aikaan pelkästään tahtomalla sitä. Mutta kun heillä on sama herra, mikä on itsemurhapommittajilla ja ISIS:n kätyreillä, niin lopputuloshan näkyy kammottavan mätinä, piikikkäinä ja kitkerinä hedelminä.

 

Takaisin