Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
30.10.2015
 

Nimimerkki ”exapa” ajatuksia ihonalaisesta mamukortista

Tässä taas yksi pieni askel ihmiskunnalle, mutta ensisijaisesti sellainen kohti pedon valtakuntaa. Kaikki käteisen käyttö pitää saada pois. Se on johdantoa tietysti sirulle, joka voidaan kätevästi asentaa myös vastaanottokeskuksen terveydenhuollon yhteydessä. Kuten artikkeli toteaa, ”Onhan se aika hassu tilanne, että käteisrahaa tällä tavalla vielä joudutaan käyttämään”.

Onhan se nyt ihan hassua, sillä toinen artikkelissa esiin tuleva asia onkin:”Ongelma tällä hetkellä on, että tuhansilla oleskeluluvan saaneilla ei ole riittäviä henkilöpapereita pankkitilin avaamiseksi.”

No mikähän siis olisi se ultimate-ratkaisu, jolla voitaisiin sekä todistaa henkilöllisyys, että käyttää maksuvälineenä tuo kömpelön käteisen rahan sijaan ? No, ehkä joku keksii sellaisenkin tässä lähitulevaisuudessa…

http://www.hs.fi/politiikka/a1446008445378

”Prepaid-korttia on suunniteltu jo parin vuoden ajan. Olemme kilpailuttaneet kortin toimittajaehdokkaita ja olemme edenneet seulontavaiheeseen”, selvittää maahanmuuttoviraston vastaanottoyksikön johtaja Jorma Kuuluvainen.

Korttia on myös tarkoitus kokeilla kymmenessä vastaanottokeskuksessa.

Kuuluvainen toivoo, että kortti olisi käytössä ensi vuoden alkupuolella.

”Onhan se aika hassu tilanne, että käteisrahaa tällä tavalla vielä joudutaan käyttämään”, Kuuluvainen lisää.

 

Takaisin