Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
24.10.2015
 

Vihjeitä ilmestyskirjan pedon henkilöllisyyden selvittämiselle

Antikristuksen määritelmä – antikristus on henki, ei liha. Sellainen joka kieltää Jeesuksen Kristuksen Jumalan poikana on antikristus!

1. Johanneksen kirje 4:14-15 Ja me olemme nähneet ja todistamme, että Isä on lähettänyt Poikansa maailman Vapahtajaksi. Joka tunnustaa, että Jeesus on Jumalan Poika, hänessä Jumala pysyy, ja hän Jumalassa.

1. Johanneksen kirje 2:22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.

Putin ei kiellä Jeesusta, samoin kuin Obama, päin vastoin!

Älkää edelleenkään puhuko antikristuksesta, vaan pedosta ja väärästä profeetasta. Koko maailmaa vaivaa mediaseksikäs sana, antikristus, joka on ”VASTAKRISTUS”. Ei Raamattu lupaa mitään vastakristusta tulevaksi missään kohtaa, vaan peto joka korottaa itsensä jumaluuteen asti ja tälle apuri/kätyri joka tekee ne ihmeet, jolla petoa pannaan kumartamaan, väärä profeetta.

On siis kaksi lopunajan pahuuden merkkihenkilöä, jotka Raamattu on profetoinut, eikä mitään antikristusta.

Sitten kun vielä pedosta puhutaan että sillä oli pieni valta! Hetkinen… eihän yhdenkään maan päämiestä koskaan voisi kutsua että sillä oli pieni valta. Pieni valta tarkoittaa jonkin pienen järjestön johtajuutta tai isomman alijohtajuutta. Vai mitä?!

Venäjän presidentillä on maailman toiseksi suurin valta, ellei sitten jopa suurin. Pedon tunnusmerkki on Raamatun mukaan että peto on kuitenkin lihaa ja verta:

Dan. 7:7-8 Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Dan. 7:11 Minä katselin, ja silloin, niiden herjaavien sanojen tähden, joita sarvi puhui, minun katsellessani peto tapettiin, ja sen ruumis hävitettiin ja heitettiin tuleen palamaan.

Dan. 8:9 Ja yhdestä niistä puhkesi esiin sarvi, alussa vähäpätöinen. Se kasvoi suuresti etelään päin ja itään päin ja Ihanaan maahan päin.

Dan. 11:21 Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.

Ilm. 17:12 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.

Peto on siis yksi noista sarvista ja vähäpätöisempi kuin muut, koska se puhkesi muiden isompien sarvien välistä, joten tuo lopullinen peto on todellakin vähäpätöinen alussa.
Ilmestyskirjan petoa on siis turha hakea maailman merkkihenkilöistä.

 

Takaisin