Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
10.4.2015
 

Kieltäkää nimi antikristus ja tunnustakaa nimi Jeesus Kristus

Sain tänään kovan kehotuksen sanoa kaikille että kieltäkää nimi antikristus, koska sen nimen tunnustaminen liittyy luopumukseen Jeesuksesta. En tarkoita että kehotan olla uskomatta helvettiin ja uskoa vain taivaaseen, vaan kieltämään nimi antikristus. Sama niin etten minä kehota vain uskomaan Jumalaan ja kieltämään saatana, vaan kieltämään nimi antikristus.

Minusta termin antikristus voisi kristillisissä piireissä lihallisena henkilönä lopettaa. Sen jo todistaa edellisessä koosteessa olevat jakeet. Kyse on pedosta ja väärästä profeetasta, jotka saavat lihallisena vallan. Mutteivät nekään saa täyttä valtaa koko maailmassa, vaan siinä maassa minkä Jumala kutsuu maaksi, eli Israelin koko alue, jonka Jumala on sille luvannut. Eikös se ole jotain 2300x2300km halkaisijalta. Jos olisi joku AK joka saisi täyden vallan, niin voin kysyä sinulta, ketä vastaan sitten soditaan, jos on loppuun asti sotia olevan, kuten Raamattu selvästi ilmoittaa. Sanassa sanotaan varsin selvästi ettei saatana sodi itseään vastaan, vaan tietää että silloin tulee oman valtakunnan loppu. Siellä lopussahan kun viimeinen malja lasketaan, se lasketaan nimenomaan saatanan valtaistuimelle, joka tarkoittaa että he pureskelevat kielensä rikki tuskissaan.

Siinä vaiheessa jotain tapahtuu saatanan hallinnossa.

Kiinnittäkää siis katseenne Israeliin ja sen ns. Jumalan lupaamaan alueeseen, joka joistain kartoistakin voi tarkistaa. Sitä kutsutaan maaksi ja pakanakansoja kutsutaan mereksi. Tästä lähtökohdista luetaan ilmestyskirjan 13. lukua jakeesta yksi alkaen:
Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua….>>> Ensimmäinen peto siis nousee pakanakansojen seasta!

Sitten toinen peto (väärä profeetta) jakeesta 11-13 jne…

Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden…. >>>

Toinen peto on väärä profeetta joka siis nousee ”siitä maasta minkä Jumala lupasi” eli siltä alueelta jota kutsutaan luvatuksi maaksi. Ilmeisimmin Abrahamin jälkeläinen ainakin.

Kieltäkää nimi antikristus! Tunnustakaa nimi Jeesus Kristus, Jumalan poikana ja hylätkää ajatuksena koko nimi antikristus. Tästä pelonsekaisesta imagosta on olemassa hyvä ja tuttu esimerkki, jonka henkivallat hyvin heissä ovat osanneet luoda. Tämä sama pelonsekaista karismaa käyttää nimenomaan nimi antikristus. Eli siis oletteko törmänneet sellaiseen ilmiöön että kaupungilla kuulee jonkun olevan Helvetin Enkeli? Miettikääs minkälaista mainetta ja arvostusta tällainen henkilö saa, josta sanotaan että ”se on täysjäsen Helvetin Enkeleissä ja sillon kun ne tulee, niin kellän ei oo enää sillon kivaa”. Funtsatkaa sitä efektivaikutelmaa, joka on yllättävästi sama kuin antikristuksella. Emmehän me halua tunnustaa koko antikristusta, vaan kiellämme tämän saastaisena nimenä, emmekä pidä sitä pelonsekaisen kunnioituksen nimenä.
Siksi kehotan kaikkia muuttamaan millimetrin tuota käsitystä saatanan ideologiasta. Sitä ei kannata ihannoida eikä korottaa antikristuksia, vaan sieltä on tulossa pelkää valhetta ja murhaa ja kaikkea mikä pahuus vaan voi pitää sisällään. Tunnustetaan oikeaa Jeesusta Kristusta ja hänen väriään lumivalkeaa karistan veressä pestyä sinistä väriä.

 

Takaisin