Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
21.12.2014
 

Voisiko Harri Veijonen olla ainakin puoliksi oikeassa?

Veijonen on profetoinut jo toistakymmentä vuotta että Gorba tulee takaisin ja hän on se tuleva antikristus.

Asia ei ole minun mielestäni läheskään niin yksinkertainen, eikä edes sinne päinkään sellainen kuin yleisesti luullaan. Mutta tilanne on nyt se mistä Veijonen on puhunut, kaikki kunnia hänen näkemykselleen tässä kohtaa.

Guardian lehden mukaan yksi asia ratkaisee pitkälti sen, tuleeko Venäjälle palatsivallankumous. Presidentti Putin pysyy vallassa vain, jos Venäjän rikas valtaeliitti pysyy hänen tukenaan. Tämän edellytyksenä puolestaan on, etteivät venäläismiljardöörien miljardit hupene liikaa ruplan kurssin ja öljyn hinnan romahdettua.

Artikkelissa tosin huomautetaan, että juuri nyt Putinille ei ole tarjolla riittävän vahvaa vastaehdokasta. Teoriassa Putin voisi säilyä vallassa vuoteen 2024 asti ja lakikin se sallii kun sitä muutettiin Putinin ensimmäisen valtakauden jälkeen kun Dimitri Medvedev oli sen yhden kauden verran marionetti presidenttinä.

Minä tulkitsen yksiselitteisesti niin ettei ole edes oikein että Kristityn pitää uskoa antikristukseen ja tämän ilmestymiseen. Se ei ole oikein! Kristityn pitää uskoa vain ja ainoastaan Jeesukseen Kristukseen vapahtajaamme. Eikö tämä ole ihan luonnollista? Se takia meidän ei pidä myöskään odottaa ahdistuksen aikoja tai vihanaikoja, vaan Jeesuksen lupaamaa vapautuksen päivää vihasta ja ahdistuksesta tempauksen muodossa. Meidän ei pidä luottaa säilykepurkkeihin, eikä vesi ja polttoainevarastoihin, vaan pelastukseen Jeesuksessa Kristuksessa. Siitä samasta syystä meidän ei pidä odottaa antikristusta, koska sellaista ei tule.

Antikristus on henkiolento, joka mainitaan Raamatussa vain Johanneksen kirjassa. Sitä kuvaillaan niin että niitä on monta ja niitä on aina ollut, sekä että se on antikristus, joka kieltää Jeesuksen Kristuksen. Thats it! Näillä sanoilla valtuutan itseni kehottamaan sinua olemaan uskomatta koko antikristukseen.

Raamattu kertoo että peto, laittomuuden ihminen ilmestyy kun morsian, pidättäjä otetaan pois. Sekin peto tulee olemaan Lähi-Idässä oleva johtaja, joka saa niistä maista siellä täyden vallan, eli Syyria, Jordania, Libanon, Egypti, Libya, Iran, Irak jne. Arabimaat. Israel jää niiden keskelle yksin ja kun USA putoaa polvilleen Venäjän välisten yhteenottojen seurauksena, tulee Israelille todella epätoivoinen tilanne. Silloin alkaa Jaakobin ahdistus.

Sen sijaan mitä tulee Gorbatsoviin, niin uskon ettei hän enää nouse mihinkään johtotehtävään. Hän on liian vanha, mutta siellä on kauheita miehiä takuulla nousemassa Vladimir Putinin selkään ja ne eivät Suomea, Skandinavian rajoja tai EU:a kumartele. Niissä voisi Googin sota helposti syttyä ensi kesän aikana.

Sitten vielä muistutan pedon tunnusmerkistä sen että NE ON OLTAVA, peto ei voi syntyä ellei se noudata Raamatun ilmoitusta. Sen on oltava sellainen kuin sen Raamattu kuvailee. Sillä on oltava kuolinhaava, joka parantuu ja sen on oltava kadoksissa ilmestyäkseen jne.

 

Takaisin