Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
9.11.2014
 

Tässä meillä on eräänlainen mahdollisuus pedon syntymiseen muttei bin Ladenista, vaan tästä miehestä?

Lehtiotsikot huutaa että onko ISIS johtaja kuollut? Eli tässä kohtaa tämä mies saattaa saada pedon tunnusmerkit.

LePetohti: Irakissa viranomaiset selvittävät tietoja, joiden mukaan ääri-islamilaisen Isis-järjestön johtaja olisi kuollut Yhdysvaltain johtaman liittouman ilmaiskussa.

Epävirallisten tietojen mukaan Abu Bakr al-Baghdadi olisi saanut surmansa tai haavoittunut vaikeasti Mosulin lähellä tehdyssä iskussa.

Yhdysvaltain asevoimat on vahvistanut liittouman iskeneen eilen Isisin johtajien kokousta vastaan. Asevoimien edustajan mukaan ei ole kuitenkaan varmuutta siitä, oliko al-Baghdadi kohteessa.

Daniel 7:8 Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

…jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton”. Voi siis olla, että ensin tulee ylösotto, koska pidättäjän on poistuttava ja sitten vasta ilmestyy.

Miehellähän on ollut pieni valta jo… Nyt kadonnut tietenkin ja toipuu… MISTÄ? …kuolettavat päävammat ja oikea silmä sokeutunut, käsi surkastunut ja koko maa ihmettelee pedon nousua. No, ISIS järjestön nousua koko maa on tosiaankin ihmetellyt, eli sekin on toteutunut. Koko järjestöä voi kohdata ”kuolinisku” ja se nousee siitä, jolloin koko maa ihmettelee.

Tämmösiä ajatuksia tuli tänään aiheesta.

 

Takaisin