Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
5.7.2014
 

Ensimmäinen ”limestymiseksi” kutsuttava ex. johtaja – pedon viranhalijan ehdokkaaksi

Kalifiksi julistautunut Abu Bakr al-Baghdadi muslimeille: Totelkaa minua Kalifiksi julistautunut Abu Bakr al-Baghdadi muslimeille: Totelkaa minua

Ääri-islamilainen sunnijärjestö ISIS ja sen johtaja julistivat viikko sitten sunnuntaina perustaneensa islamilaisen kalifaatin Syyrian ja Irakin alueelle.

Kalifiksi julistautunut Abu Bakr al-Baghdadi on julkaissut videon, jolla hän käskee kaikkien muslimien totella häntä. Al-Baghdadi on julkaissut videon sosiaalisessa mediassa lauantaina.

– Minä olen wali [johtaja], joka johtaa teitä, vaikka en olekaan teistä paras. Jos näette, että olen oikeassa, auttakaa minua, Al-Baghdadi sanoo.
– Jos näette, että olen väärässä, neuvokaa minua ja johdattakaa minut oikealle tielle ja totelkaa minua niin kauan, kun minä tottelen Jumalaa teissä.

Video on ilmeisesti kuvattu Al-Baghdadin eilen perjantaina Mosulin kaupungissa Irakissa pitämässä saarnassa. ISIS on vallannut kaupungin.Al-Baghdadi on nähty julkisuudessa aniharvoin, ja hänestä on otettu vain pari valokuvaa. Uutistoimistojen mukaan videolla esiintyvän Al-Baghdadin henkilöllisyyttä ei ole voitu täysin varmistaa.

Ääri-islamilainen sunnijärjestö ISIS ja sen johtaja julistivat viikko sitten sunnuntaina perustaneensa islamilaisen kalifaatin Syyrian ja Irakin alueelle. Kalifaatti on vanha hallintojärjestelmä, josta luovuttiin, kun Osmanien valtakunta kukistui vuonna 1924. Kalifit olivat islaminuskoisten yhteisön johtajia.


Ei tämäkään tyyppi täytä kuin muutamalta osin pedon tunnusmerkit. Mutta jos tämä kohta yritetään salamurhata päähän osumalla jossa tämän käsi myös vaurioituu jne. kun hän sitten virkoaa toinen silmä sokeana, niin sitten hännen pitää vielä työntää edestään kolme muuta kuningasta… no se ei liene iso juttu enää edellisten jälkeen. Sitten tämä kyllä kantaisi vahvasti pedon esikuvan viittaa. Mutta morsiamen piti olla silti vielä pois ennen tämmöistä’ tyyppiä. Kaveri siis täyttäisi entisen pienen vallan kuvauksen ja on ilmestynyt, koska tämä tyyppi on piilotellut naamion takaa johtajuuttaan. Sen voisi laskea ns. ilmestymiseksi.

Loppupeleissä olen edelleen Osama bin Ladenin takana. Hänellä olisi todennäköisesti jo vuoden 2002 keväältä jo nuo ko. vammat, eikä mikään kumma jos USA olisi kaikkia taas kusettanut ja lavastanut Osaman kuoleman.

 

Takaisin