Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
31.12.2012
 

Osma bin Laden on edelleen pedon henkilökuvan ykkösvaihtoehto

Johanneksen ilmestys 13:1-9 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?” Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

Osama bin Laden

Yli 20 Osama Bin Laden -iskuun osallistuneista sotilaista saanut surmansa

Before Its News laskee yhteen, että yli 20 väitettyyn Osama Bin Ladenin surmaiskuun osallistuneista erikoisjoukkojen sotilaista on sittemmin saanut surmansa. Viimeisenä uhrina on itsemurhaan kuollut komentaja Job W. Price, joka todettiin kuolleeksi 22.12. Afganistanissa. Erikoista on, että yli 20 huippukoulutettua sotilasta, joiden kerrotaan osallistuneen Osama Bin Laden -iskuun Pakistanissa – tapahtumaan, josta ei ole esitetty ainoatakaan uskottavaa todistetta, että Osama Bin Laden olisi todella ollut iskun kohteena – on menehtynyt erilaisissa yhteyksissä pian iskun jälkeen.

On melkoisen ihmeellistä että koulutetut ja luotetut miehet kuolevat omituisesti, ellei kyse ole jostain salaliittoteoriasta. He ”tappoivat” miehen jota koko maailma etsi vuosikymmenet, eikä yhtään konkreettista todistetta Osaman olemassaolosta edes ole, puhumattakaan hänen kuolemastaan ja sitten nämä sotilaat vielä kuolevat yksitellen.

Uskon vahvasti edelleen, että Osama bin Laden on se henkilö, joka vielä ilmestyttyään ottaa asemansa ja lopulta kaiken vallan Lähi-idän alueella kaikista Arabimaista ja yhdistää ne yhdeksi rintamaksi Israelia vastaan. Tämä mies kokoaa miljoonapäisen armeijan kaikista Arabikansoista ja hyökkää Israeliin.

Uskon myös että ihmiset ovat tehneet ns. antikristuksesta jonkinlaisen myyttisen hahmon, joka ottaa koko maailmasta täyden vallan. Näin ei mielestäni kyllä ole, koska sen jo Raamattukin toteaa, että jos peto riitaantuu itsensä kanssa, niin siitä tulee loppu nopeasti. Ei peto joka on saanut kaiken vallan ala taistella itsensä kanssa. Siksi idän ja lännen on oltava edelleen olemassa ja tämä antikristus, mikä sitten lieneekin, saa vallan vain Lähi-idän alueella ja Israelissa sitten myöhemmin asetuttuaan Jumalaksi Jumalan temppeliin.

Siellä ne seitsemän päätä, sarvea ja ne kymmenen kuningasta ovat. Katsokaa ja näkekää!

 

Takaisin