Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
13.10.2012
 

Pyramidin huippu löytyi Mars planeetalta (täydellinen symboli)

Marsin kiviCuriosity-mönkijä on löytänyt ennennäkemättömän syväkiven Marsin pinnalta

Mars-planeettaa tutkiva Curiosity on löytänyt kiven, jonka koostumus on erilainen kuin aiempien tutkimusten perusteella oli odotettu. Jalkapallon kokoinen kivi nimettiin Jake Matijeviciksi tai lyhyemmin Jakeksi.

Kivi on kemialliselta koostumukseltaan erittäin samankaltainen kuin Maan vulkaanisilta alueilta harvoin löydetty, mutta hyvin tunnettu syväkivityyppi, Edward Stolper Caltech-yliopistosta kertoo.

Maassa vastaavat kivet syntyvät prosesseissa maankuoren alapuolella, kun vesipitoinen magma kiteytyy. Tutkijoiden mukaan on vielä liian aikaista päätellä, onko Marsissa tapahtunut samanlainen prosessi, sillä kivi on ensimmäinen laatuaan planeetalta löydetty.


US Dollar pyramidiJarmo:

Jos alkaisin lähemmin tutkimaan pedon syntymäpäivää, niin Jouluaattoyö, 25.12. olisi juuri oikeanlainen sellainen. Onhan tuo lanseerattu kaikella valheen voimalla jo Jeesuksen syntymäpäiväksi, jo ihan virallisestikin, vaikka kristikunta tietää sen olevan olleen jo lehtimajajuhlan paikkeilla syyskuussa.

Lisäksi kun etsitään vielä Joulupukin symboliikkaa jonka värikin on punainen ja englannin kielinen nimikin on Santa – Satan. Myös koko nykyajan Joulu on keksitty vasta 1900 luvulla.
Lisäksi vanha suomalainen perinnetaru kertoo joulupukin olevan paha riivaaja tai peikko tms. joka oli väkivaltainen jne. jolla peloteltiin lapsia ”kun paha pukki tulee”. Lisäksi koko pukki sana (symbolieläin) viittaa paholaiseen. Pukki näkyy okkultisissa symboleissa hyvin usein käyrine sarveineen ja kaksihaaraisine sorkkineen.

Mitä tulee sitten pyramidin muotoiseen kiveen ja Dollarissa olevaan puuttuvaan osaan suhteessa Marsiin, niin Mars on miehen symboli ja Venus naisen. Venus on vaalea ja näkyy taivaalla hyvin kirkkaana kuun vieressä ja kuu heijastaa Jumalan valoa kuvastaen Jeesuksen osuutta valon antajana. Aurinko on Jumalan polttava symboli, jota ei voi katsoa vahingoittamatta itseään, vaan kuuta voi, joka heijastaa samaa valoa, jota pimeässä yössä voimme katsella. Yö=maallinen vaelluksemme.
Mies (Mars) puolestaan kuvastaa omavoimaista päätöksen tekijää ja nainen (Venus) nöyryyttä ja miehensä (kuu) edessä alistuvaa morsianta.

Ei siis ole ihme että pyramidin huippu löytyy juuri Marsista.

Voi siis olla että näet pedon synnyn 25.12. tuossa jo parin kuukauden kuluttua.

 

Takaisin