Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
28.9.2012
 

Islamin Mahdi & ”Kristus” – TULOSSA??? (peto ja antirkistus)

Iltalehti 27.9.2012

Iranin presidentti Mahmud Ahmadinejad syytti länsimaita jatkuvasta uhkailusta YK:n yleiskokouksessa keskiviikkona. Puheessaan presidentti käsitteli myös uskontoa.

Presidentin mukaan uhkailun avulla länsi yritettää saada kansakunnat taipumaan tahtoonsa.

– Sivistymättömät sionistit uhkailevat maatamme, mikä on tästä selkeä esimerkki, presidentti paasasi.Tiukasta retoriikastaan huolimatta Ahmadinejad puhui korrektimmin kuin aikaisempina vuosina.

Iranin presidentti päätti puheensa uskonnolliseen sävyyn. Hän sanoi aistivansa, että islamin kahdestoista imaami Muhammad Al-Mahdi palaisi pian maan päälle Jeesuksen kanssa. Messiaiden paluu tulee Ahmadinejadin mukaan olemaan hyväksi koko ihmiskunnalle.

Ahmadinejad puhui New Yorkissa keskiviikkona kello 18 Suomen aikaan. Yhdysvallat boikoi puhetta. Israelin edustajia salissa ei ollut juutalaisen vapaapäivän takia.

Puheen takia YK:n päämajan edustalle oli kerääntynyt tuhatpäinen mielenosoittajien joukko. Mukana oli presidentin vastustajien lisäksi ydinvoiman vastustajia ja Israelin puolustajia.Ennen kokousta Ahmadinejad ehti tuttuun tapaan provosoida Israelia ja Yhdysvaltoja. Hän sanoi lehdistötilaisuudessa tiistaina, ettei ole huolissaan Israelin uhkauksista tehdä sotilasiskuja Iranin ydinlaitoksiin.- Emme ota sionistien uhkauksia vakavasti, Ahmadinejad sanoi.

Hän jatkoi toteamalla, ettei Israelilla ole historiallisia juuria Lähi-idässä, ja että valtio tulisi tuhoutumaan.

Sekä Israelin että Yhdysvaltojen edustajat tuomitsivat Ahmadinejadin puheet suoralta kädeltä.- Presidentti Ahmadinejadin kommentit ovat iljettäviä, loukkaavia ja pöyristyttäviä, Valkoisen talon edustaja Tommy Vietor sanoi.

Turvaneuvosto koolla ydinohjelman takia

YK:n turvallisuusneuvosto kokoontuu torstaina keskustelemaan, miten edetä Iranin ydinohjelmasta käytävissä neuvotteluissa. Kokouksessa ovat läsnä turvallisuusneuvoston pysyvien jäsenvaltioiden sekä Saksan edustajat.

Ahmadinejadin mukaan kiista sen ydinvoimaohjelmasta on ennen kaikkea Iranin ja Yhdysvaltain välinen.

– Olemme valmiita dialogiin Yhdysvaltojen kanssa saadaksemme ongelmaan lopullisen ratkaisun. Ehtona ovat molemminpuolinen kunnioitus ja suoruus, Ahmadinejad sanoi.Ahmadinejad puhui YK:n yleiskokouksessa viimeistä kertaa. Iraniin valitaan uusi presidentti ensi vuonna.


Gavriel Eskel – Islamin messias

LÄNSIMAINEN DIPLOMATIA on tottunut terminologiassaan välttämään uskonnollisesti painotettuja sanontoja, koska länsimaissa ei pidetä sopivana tunnustaa uskoaan avoimesti.

Tässä suhteessa itämaiset diplomaatit ja valtionjohtajat ovat olleet pikantti poikkeus säännöstä, koska he eivät häpeile käyttää heidän yhteisössään yleisiä uskonnollisia sanontoja.

IRANIN PRESIDENTTI Mahmoud Ahmadinejad on monien mielestä järkyttävä poikkeus tästäkin, sillä hän ei tyydy vain tunnustautumaan Allahin palvelijaksi, vaan kehottaa muitakin valtionjohtajia omaksumaan hänen edustamansa ”ainoa oikean uskonnon”, Islamin. Hän myös kertoo avoimesti valmistelevansa islamin odottaman ”vapauttajan” tuloa lähi aikoina. – Pyrin tässä esityksessä kertomaan, miten tutkijat suhtautuvat tähän islamin messiaan odotukseen.

Esitykseni perustuu suurelta osin http://www.joels-trumpet.com kirjoituksiin sekä moniin muihinkin lähteisiin, niiden mukana Joel Richardsonin tutkimus: Will Islam be our Future.

MUSLIMIEN lopun ajan odotuksiin liittyy saumattomasti kolme henkilöhahmoa, jotka toimivat maailmassa samaan aikaan.

ISLAMIN MESSIAS on nimeltään Mahdi, arabiaksi Al-Mahdi, opastettu. Muitakin nimiä käytetään:

 • Shahib Al-Zaman, ajan valtias
 • Al-Mahdi al-Muntadhar, opastettu ja odotettu.
 • ISLAMIN JEESUS, arabiaksi Isa Al-Maseeh. (Käytän hänestä arabialaista muotoa Isa.)
 • ISLAMIN ANTI-KRISTUS, arabiaksi Al-Dajjal.

MUSLIMIT odottavan odotetun messiaansa, oikein opastetun vapauttajan, tulevan silloin, kun maailma elää suurissa vaikeuksissa. Muslimit pitävät hänen tuloaan ”tärkeimpänä merkkinä”.

ISLAMIN OPPINEET selittävät, että heidän odottamansa Mahdi on hyväksytty oppi sekä sunnien että shia-muslimien keskuudessa; eikä vain muslimien, vaan koko ihmiskunnan.

MUSLIMIT opettavat mahdista seuraavaa:

 • Hän on odotusten kohde, johon kaikki inhimillisyys keskittyy.
 • Hän on yleismaailmallinen, tarkoitettu kaikille kansoille.
 • Hän kuuluu Muhammedin tyttären Fatiman perillisiin.
 • Hän on paavin tapainen, edustaen Allahia maan päällä.
 • Hän tulee uudistamaan sosiaalisen oikeudenmukaisuuden maailmassa.
 • Hän on sekä muslimien että ei-muslimien hallitsija.
 • Hän taistelee vihollisiaan vastaan ja eliminoi pahuuden ja korruption maailmasta.
 • Hänen hallituksensa on lopullinen kalifikunta maan päällä.
 • Hän johtaa vallankumousta maailmassa, joko rauhallisen käännyttämisen tai pyhien sotien (jihad) kautta.
 • Hän tulee olemaan voittoisa ja alistaa kaikki muut uskonnot.

MUSLIMIT VAROITTAVAT, että kun näet mustien lippujen tulevan idästä, Khorasanin alueelta Iranissa, muslimit ovat aloittaneet valloituksensa Mahdin johdolla. Musta lippu, Al-Raya, oli Muhammedin sotalippu; valkoinen lippu, Al-Liwaa, on hallituksen tunnus.

Mahdin armeija tulee jatkamaan voittoisaa taisteluaan, kunnes se saavuttaa ”pyhän talon”, Baitul Magdes, joka tarkoittaa Kalliomoskeijaa Jerusalemissa, ja pystyttää sinne lippunsa.

JERUSALEM TULEE olemaan lopullisen kalifikunnan, Islamin hallinnon, pääkaupunki, ja sitä johtaa Imam al-Mahdi.

MUSLIMIT tulevat valloittamaan Israelin ja teloittamaan juutalaiset siten, että vain mitätön luku heistä jää jäljelle. Silloin jopa kivet ja puut huutavat muslimille: Takanani piileskelee juutalainen, tule ja tapa hänet.

MAHDI OMAA yliluonnollisia voimia, halliten vuodenaikoja, tuulta ja sadetta, joitten ansiosta hän saa sadon moninkertaistumaan levittäen onnellisuutta kaikkialle. Hänellä on valtava omaisuus, josta hän jakaa kaikille sitä haluaville.

MAHDI TULEE tekemään seitsenvuotisen sopimuksen ”Rooman” (tarkoittaa länsivaltoja, kristittyjä) kanssa, ja välittäjänä rauhansopimuksessa toimii Aaronin sukua oleva juutalainen (Haurat Haroon, kunnioitettu Aron).

Mahdi tulee hallitsemaan 7 vuotta, joittenkin muslimioppineitten mukaan 8-9 vuotta. Hän tulee jakamaan omaisuuden tasapuolisesti ja hallitsee kansaa profeettansa opetuksen (sunna) mukaan vakiinnuttaessaan Islamin maan päälle.

Hän ratsasta valkoisella hevosella.

Hän löytää väärentämättömän Tora-rullan Antiokiasta, ja tuo sen Tiberiasta löydetyssä liitonarkissa Jerusalemiin.

Hänen uskotaan kuolevan seitsenvuotisen hallitusaikansa jälkeen.

MUSLIMIEN odotus Mahdin tuloon perustuu uskoon, että 1000-luvulla kadonnut kuudes Fatima-dynastian kalifi palaa maailmaan.

TARIQU I-DAKIM, jota kutsuttiin nimellä Amr al-Lah, hallitsija Allahin käskystä, syntyi Egyptissä vuonna 985. Hänet valittiin kalifiksi isänsä kalifi Abu Manzur Nizer Al-Dazizin jälkeen vuonna 996. Hän oli silloin 11-vuotias. Hän hallitsi kalifikuntaansa vuosina 996-1021.

Kalifi I-Dakim lähti v. 1021 aasillaan ratsastaen rukoilemaan Muqattan vuorille ilman henkivartijoita. Hänen veren tahrima aasinsa löydettiin vuorilta, mutta kalifia ei löydetty koskaan. Hänen sisarensa uskotaan antaneen salamurhaajille tehtäväksi surmata kalifi, koska hän ei hyväksynyt veljensä tapaa hallita, minkä hän epäili vaarantavan Fatiman dynastian.

Muslimit uskovat, että Allah otti kalifi Tariqu I-Dakimin luokseen ja palauttaa hänet hallitsemaan muslimeja lopullisessa kalifikunnassa.

TOISEKSI TÄRKEIN MERKKI Islamin messias-odotuksessa on Jeesus Kristus. (Käytän hänestä epäselvyyden välttämiseksi tässä kirjoituksessa arabialaista muotoa Isa)

ISA ilmestyy salaperäisesti Damaskoksen itäpuolella sijaitsevan Umayyad moskeijan valkoisessa Jeesus minareetissa.

ISLAMIN MAHDI on silloin armeijansa kanssa valmistautumassa rukoustilaisuuteen ennen taistelua. Isan tullessa Mahdi tarjoaa hänelle rukousten johtamista, mutta tämä kieltäytyy todeten, että paikalla on siihen arvokkaampi. Hän antaa Mahdin johtaa rukousta ja rukoilee itse toisten joukossa alistuen näin Mahdin alaisuuteen.

Muslimien opetuksen mukaan Isa tekee pyhiinvaellusmatkan (hajj) Mekkaan, ja käy Muhammadin haudalla, joka tervehtii häntä haudasta.

ISA tulee olemaan Mahdin armeijan komentaja, joka johtaa muslimiarmeijan Jerusalemiin.

MUSLIMIT OPETTAVAT, että kristittyjen palvoma Jeesus Kristus tuli maailmaan Allahin halpana palvelijana ja muslimina. Hän ei kuollut ristillä, vaan laskeutui sieltä alas, ja Allah otti hänet luokseen taivaaseen palauttaakseen hänet maan päälle ennen Mahdin aloittamaa rukousta.

Isa tulee vakuuttamaan kristityt, ettei hän ole Jumalan poika, ja saa kristityt seuraamaan itseään. Isa tulee tuomiopäivänä todistamaan niitä vastaan, jotka hylkäävät hänet.

MUSLIMIEN OPETUKSEN MUKAAN Isa tulee särkemään ristit, tappamaan sian, lopettamaan jizyah-veron sekä surmaamaan antikristuksen ja hänen seuraajansa.

Ristien särkeminen tarkoittanee taistelua kristittyjä kirkkoja vastaan. Sian tappaminen tarkoittanee uskon puhdistamista, koska sikaa pidetään saastaisena.

Jizyah-veron lopettaminen tarkoittanee sitä, että muslimit eivät enää halua suojeltavia eri uskontojen kannattajia (dhimmi) Mahdin kalifikuntaan. Tässä toteutuu Muhammedin alkuperäinen taisteluhuuto: käänny tai kuole.

MUSLIMIEN ISA, jota he kutsuvat ”Marian pojaksi”, toimii Mahdin kalifikunnan valtionhoitajana ja pääministerinä sekä profeettana, mutta sen todellinen hallitsija on al-Mahdi, oikein opastettu.

MUSLIMIEN ISA johtaa taistelua antikristusta ja hänen seuraajiaan vastaan, jotka muslimi-oppineitten mukaan ovat pääasiassa juutalaisia, mutta myös joukko naisia on liittynyt heihin.

Koska Jeesus Kristus teki voimatekoja maailmassa, muslimit opettavat, että Isa voi myös tehdä niitä tullessaan takaisin.

KOLMAS MUSLIMIEN lopunaikojen merkkihenkilöistä on Al-Maseeh (messias) Ad-Dajjal, (valehtelija, petturi). Hänestä on kirjoitettu ja opetettu runsaasti, mutta hänen henkilökuvansa on epämääräinen. Häntä pidetään maailman hallitsijana, ja hänellä on voima tehdä voimatekoja kuten parantaa sairaita asettamalla kätensä heidän päälleen. Koska tällä ”petturilla” on valta, muslimeja varoitetaan rakastamasta maailmaa, ettei heidän sydämensä kiintyisi häneen.

Dajjal on muslimien opetuksen mukaan väärä messias ja antikristus (Massih ad-Dajjal), jonka seuraaminen johtaa helvettiin.

LOPULLISESSA TAISTELUSSA Isa tulee surmaamaan ad-Dajjalin ja hänen seuraajansa, jotka ovat juutalaisia (ja kristittyjä) sekä naisia, jotka ilman opetusta ovat helpommin vieteltäviä kuin miehet, kuten muslimit opettavat.

EDELLINEN KIRJOITUS perustuu suurelta osin Joel Richardsonin tutkimukseen: ”Will Islam be our Future.” Englannin kieltä taitaville suosittelen tutustumista hänen kirjoituksiinsa.

JOHTOPÄÄTÖKSIÄ EDELLISEN POHJALTA.

EDELLÄ ESITETYT muslimien opetukset oudolla tavalla muistuttavat Raamatun ilmoituksia lopun aikojen tapahtumista. Monet kohdat niissä ovat kuin suoraa lainausta Raamatusta, mutta vieraassa ja käänteisessä merkityksessä.

KRISTITTYJEN odottama Messias, Jeesus Nasaretilainen, Kristus, on muslimiopetusten mukaan petturi ja valehtelija, joka on väärentänyt alkuperäistä Jumalan ilmoitusta. Jeesus Kristus ei muslimien mukaan ole Jumalan ainoa Poika, Isästä syntynyt. (Vrt. 1.Joh.2:21-23)

Muslimien mielestä suurin synti, jota he kutsuvat nimellä Shirk, on väite, ettei Allah eläisi täydellisessä yksinäisyydessä, vaan että hänellä olisi poika.

Tämä on pahempi synti kuin murha tai mikään muu synti. Tämä lause on kirjoitettu Jerusalemin Kalliomoskeijan seinään: Allahilla ei ole poikaa.

MATTEUS KIRJOITTAA: ”Sillä teidät annetaan vaivaan ja teitä tapetaan ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi Minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toinen toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan. Ja monta väärää profeettaa nousee ja he eksyttävät monia. Ja sen tähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” (Mt.24:9-13)

”Jos joku sanoo teille, täällä on Kristus, tai tuolla, niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.” (Mt.24:23-24)

APOSTOLI PAAVALI varoittaa myös ”väkevästä eksytyksestä, jonka Jumala lähettää niille, jotka eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen voidakseen pelastua, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät uskoneet totuutta, vaan mielistyivät vääryyteen.” (2.Tess.2:1-12)

MUHAMMED SANOI, että hän on profeettojen sinetti, viimeinen eikä hänen jälkeensä tule toista.

Hän kertoi saaneensa sanomansa suoraan Allahilta enkelin välityksellä. Siksi hän vaatii sille ehdotonta hyväksymistä. Sitä ei voi muuttaa eikä sitä vastaan voi väittää, hän opetti. Muslimien ”koraanipiireissä”, rukouspiireissä, opetellaan ulkoa koraanin säkeitä, mutta siitä ei keskustella eikä sitä pyritä tulkitsemaan, kuten raamattupiireissä on tapana luettaessa Raamatun tekstiä. Vain siihen erikoisesti hyväksytyt muslimioppineet, sheikit, saavat tulkita Muhammedin opetuksia ja antaa sen perusteella muslimeja sitovia uskonnollisia päätöksiä. Saudi Arabian kuningas Saud kiteytti tämän näin: ”Muhamettilaisuudessa ei ole kysymyksiä, vain vastauksia.”

MUHAMMEDIN SAADESSA ilmoituksiaan hänen kerrotaan joutuneen eräänlaiseen transsitilaan, jossa hänen oli pakko ottaa vastaan hänelle annettua sanomaa. Monet tutkijat, kuten myös Joel Richardson, näkevät, että Muhammed joutui silloin henkivallan sitomaksi siten, ettei hänellä ollut mahdollisuutta omaan harkintaan.

RAAMATUN ILMOITUKSET annettiin siihen valituille siten, että he voivat Hengen inspiroimina kertoa saamastaan ilmoituksesta.

Paavali kirjoittaa Timoteukselle näin: ”Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina monet luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujien ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty.” (1.Tim.4:1-2)

”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä annettu, jossa meidän tulisi pelastuman.” (Apt.4:12)

Tämä ei anna tilaa muslimien odottamalle messiaalle.

OLISI MIELENKIINTOISTA yrittää selvittää, ovatko jotkut näistä muslimien aikojen lopun merkkihenkilöistä jo maailmassa, ja keitä he mahdollisesti olisivat. Tässä on kuitenkin vaara alkaa seurata joitakin johtajia ja unohtaa muut. Raamatun ilmoituksen mukaan tämä ”laiton, laittomuuden ihminen” ilmoitetaan aikanaan, vasta sitten, kun aika on kypsä. (2.Tess.2:1-12

(Lisää aiheesta websivulla http://www.israelupdate.achlak.net , ”Israel Valinkauhassa”, ”Arabian juutalaiset”; ”Petovalta; Antikristuksen valtakunta”)

 

Takaisin