Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
12.11.2011
 

Ja nyt sitten alkaa tosissaan lähteä se kolmas sarvi/kuningas pedon edestä

Haluan muistuttaa, että nämä kolme, Egypti, Libanon ja Syyria, ovat kaikki Raamatullisia maita.

Daniel 7:8 Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Syyria erotettiin Arabiliitosta

MTV3 – Julkaistu 12.11.2011 15:18

Arabiliitto on päättänyt erottaa Syyrian toistaiseksi jäsenyydestään. Arabimaiden ulkoministerit päättivät asiasta kokouksessaan Egyptin Kairossa. Lisäksi liitto kehottaa jäsenmaitaan vetämään lähettiläänsä pois Damaskoksesta. Arabiliitto aikoo myös määrätä taloudellisia ja poliittisia pakotteita Syyriaa vastaan, kertovat kokouslähteet.Arabimaat aikovat aloittaa keskustelut Syyrian opposition kanssa.

 

Takaisin