Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
21.5.2011
 

Titanicin kapteenin sikarilaatikoista löytyi kummallinen yhtälö jota aloin tutkia – Oih, voih!

Oheisessa rasiassa on White Star Line -risteily-yhtiön tunnus ja Titanicin kapteenin Edward John Smithin nimikirjaimet. Laatikko on suunniteltu 40 havannalaista sikaria varten ja valkea tähti on ”valon tuoja” Lusifer.

Laivan kapteenihan upposi mereen ja näin ollen kun vertaan tämän maailman tulevaan äärimuslimi kapteeniin, niin hänetkin toki upotettiin mereen, josta hän nousisi rantaan.

Sikarin tuntijat tietävät sikareiden tarkoituk-sen ja rituaaliset tavat. Sikari on aina palkinto itseltä itselle hienostotyyliin. Sikaria ei pol-teta ansiotyöstä palkkiona vaan jonkin ratsas-tus, tai vaikka golf-kierroksen päätteeksi, eli se on äärimmäisen itsekeskeinen ökykliimaksi.

Tuo neljänkymmenen sikarin laatikon löytyminen on aika iso juttu, joka kuvastaa Raamatun mukaan odotuksen ja valmistautumisen aikaa. Jeesus antoi esimerkin omaa valmistautumistaan omaan työhönsä olemalla elämäntyönsä edeltävät 40 päivää erämaassa. Osaman lupauksessa on 40 tyhjän läpi-itsekkään lupauksen tyhjä laatikko (oliko liian kaukaa haettu?). Joka tapauksessa Jeesuskin vain ilmestyi silloin kuin tyhjästä 40 erämaapäivänsä jälkeen ja ensitöikseen saapui joen varteen, jossa Johannes kastoi ja Jumalan henki tunnusti poikansa. Luultavasti saatankin tunnustaa samalla tavalla omansa.
Tuossa edellisessä jutussani mainitsinkin Paavalin lauseen Raamatussa: ”jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton”. Mikä tai ketkä ovat se pidättäjä? Elossa olevat vai kuolleet pyhät?

Nyt kun me tiedämme Osaman surmaamisen päivän, joka on 1.5.2011 niin siitä on äärimmäisen helppoa laskea pedon ilmestymispäivä. Se osuisi tällä laskukaavalla 9.5. kohtaan.

Nyt on vain sellainen kummallinen yhtälö, että jos ylösotto olisi tosiaan 13.6. niin nämä luvut eivät yksikään täsmäisi toistensa kanssa alkuunkaan. Tarkoitan että jos seurakunta joutuu olemaan 3.6. alkaen ahdistuksessa ja muutamia heitetään vankiloihin jne. niin mikä on 3.6. vai eikö 3. Mooseksen kirjan 23:15-17 profetia pidäkään paikkansa. Se olisi perin outoa! Ainoa mikä voi olla selityksenä tälle, on taas Paavalin sanat Tessalonikalaisille, että ”ette te suinkaan ehdi ennen heitä, jotka ovat poisnukkuneet” Siinä on selitys tietysti taas vaikka mille.

Sen sijaan Laulujen laulu 2:10-13 täytyy pitää paikkansa, joten silloin kaikki alkukesä käy. Eikä tämä sivusto ennusta mitään erityistä päivää, vaan kertoo mikä voisi olla mahdollista tutkimalla ja ymmärtämällä. Sen sijaan tämän sivuston tärkein juttu on Jumalan armollisen pelastussanoman julistus sen jälkeen niille, jota tänne jäävät kun ylösotto on tapahtunut. Mielestäni moni kavahtaa liikaa jos joku kertoo päivistä tai ajoista. Tutkikaa ja ottakaa!

 

Takaisin