Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
16.12.2010
 

Peto syntyy synnytystuskista ja pilkasta

Johanneksen ilmestys 17:7-11 Ja enkeli sanoi minulle: ”Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva. Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

Kaikki kansat ja kaksi suurinta uskontoa, kristityt ja muslimit ovat kestävyytensä äärirajoilla, koska ne eivät tahdo sulautua muiden uskontojen, elämän katsomusten ja maailman tahdon kanssa yhdeksi. Niissä molemmissa on havaittu kestämätön ääripää, joka aiheuttaa jatkuvasti monenlaista harmia. Toinen ääripää on aidot Jumalan lapset, jotka Rakastavat Jeesusta Kristusta kaikesta sydämestään, eivätkä hyväksy kirkon luopumusta, eikä sen enempää muslimeita, kuin mitään muutakaan New Age tai vastaavia uskontoja. He ovat Jumalan lapsena vanhoillisia, eli siis ääriainesta.

Toinen on se mainitsemani muslimien ääriaines, jotka pommittavat viattomia ja hakkaavat raajoja irti, hakkaavat ja kivittävät naisia. He ovat myös omaa, mutta saatanallista ääriainesta, eli vanhoillisia.

Maailman täytyy kyllästyä katselemaan näitä ääriaineksia ja niiden edesottamuksia. Maailman on saavutettava päätepiste, jossa muslimit kyllästyvät omaan ääriainekseensa ja kristityt taas omaansa. Täytyy löytää siis melkoinen ”velho” mieheksi, joka nämä kaikki yhdistää. Näin syntyy peto, nro 1. Petokin on moniulotteinen, eli henkilö ja myös valta.

Viime päivinä varsinkin on puhuttu hyvin paljon tietysti Joulusta, mutta tänä joulunodotuksen aikana on puhuttu hyvin erikoisella tavalla Joulusta ja sen traditioista. Joulupukista on tehty teologista tutkimusta ja todettu pukin olleen aikoinaan punainen paholainen, jolle piti jättää herkkuja jotta se leppyisi ja kuinka ollakaan nimi Santa on käännettynä myös satan.
Joulupukista on juuri valmistunut elokuva, joka kuvaakin Joulupukin olevan läpipaha lasten hakkaaja ja väkivaltainen demooni. Onko tämä sattumaa?

Nyt on julkaistu hyvin monta joulunvastaista laulua, jotka ovat sanoitukseltaan lähes K18 kamaa, joissa toivotetaan pahaa joulua ja onnetonta uutta vuotta. Lieneekö sattumaa?

Lisäksi Rytkösen Olli teki loka- marraskuun vaihteessa mielenkiintoisia laskelmia ja ajatelmia saatanan ja Jeesuksen samankaltaisuudesta. He ovat molemmat valontuojia, kointähtiä ja Jumalan vanhimpia poikia, joilla ei ole syntymäpäivää, koska kalenterimme ei tunne sellaista käsitettä. Kumpikaan ei myöskään juhli syntymäänsä, vain Jeesus käski muistella kuolemansa päivää, Pääsiäistä ja saatanahan ei ole voinut merkkauttaa mitään päivää erikseen, koska vain Jeesus on käynyt ihmisenä maan päällä.

Sen sijaan saatana on keksinyt jo ammoin vanhojen roomalaisten kautta Jeesukselle syntymäjuhlapäivän kuin saadakseen pilkata tämän syntymä joka vuosi järjestämällä valhejoulun. Jeesushan syntyi todellisuudessa joskus syyskuun loppupuolella. Saatana teki Joulusta valon juhlan jo 350 jKr. jota juhlittiin 25.12. vuoden pimeimpänä päivänä, tietysti. Kuin vitsinä. Tämä traditio jäi voimaan ja 99% maailmasta luulee edelleen että Jeesus todellakin syntyi tuona päivänä.
Minä muistan lapsuudestani kun hyvin kaukaa viisas isoisäni ei koskaan juhlinut Joulua, kun me lapset odotimme innoissamme Joulupukkia. Vanha ukki vain istui sänkynsä reunalla ja luki Raamattua, kun muut juhlivat Joulua. Tämä on jäänyt hyvin pysyvästi mieleeni.

Joulupäivä 25.12. siis liittyy auringonpalvontaan, eli saatanan palvontaan, käytännössä. Näin ollen en kovin paljoa ihmettelisi, jos se ko. merkkihenkilö, joka muuttaa maailman ääriliikehdinnän ja ilmestyisi juurikin ensi Jouluna. Se tarkoittaa sitä että morsian on otettava sen jälkeen kohta pois. Morsian joutuu olemaan ahdistuksessa vain ne 10 päivää, mistä se sitten lasketaankin, kuka tietää?

 

Takaisin