Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
11.10.2010
 

On tullut esille jo aika paljon erilaisia spekulaatioita antikristuksesta

Varsinkin se, että jokin UFO tulisi ja laskeutuisi maan päälle jonkinlaisessa ihmismuodossa kertomaan maan päällä oleville salaisuuden, miten eletään rauhassa, taloudellisesti, ympäristöystävällisesti ja muutenkin yhteiskunnallisesti sosiaalisessa hyvinvoinnissa. No tietenkin ”bull shit”, sen koko aate, vaan katastrofi koko maailmalle. Mutta näinhän oletetaan, koska onhan kyse suuresta eksytyksestä, jonka moni, suurin osa nielee. Mutta onko UFO alussa ilmestyessään vähäpätöinen? Enhän minä tietenkään tiedä, onko niin ja tuleeko niin tapahtumaan kaikki juuri niin. Sen sijaan minä mittaan aina sanalla kaikkea, ainakin omaa teoriaani. Luulen että minäkin olen nähnyt paljon ns. ei Jumalasta olevia unia ja näkyjä. Henget osaavat näyttää ja matkia Pyhän Hengen työtä meissä ja me erehdymme luulemaan. En minä silti ole mikään väärä profeetta. Näin se on ja siksi meidän on oltava vain oikeita nöyriä, säkkipukuisia. Maailma sen sijaan vaan puhuu nöyryydestä, olematta sitä ja se tekee maailmasta entistäkin valheellisemman. Maailma kykenee valehtelemaan jopa heikkoutensa tunnustuksen, tunnustamatta silti alkuunkaan heikkouttaan. Yhteiskuntamme rattaat ovat niin ravassa ja saastassa, ettemme kykene alkuunkaan erottamaan enää mikä on totta ja mikä ei.

Morsiamen roolikin on enää vain hiljaa kammiossaan rukoilla ja maata ikävöiden ylkäänsä.

Lisäksi nyt on tullut aika paljastaa kasvoja. Meille on paljastettu Pohjois-Korean uuden hallitsijan kasvot, hän on näyttäytynyt julkisuudessa ”ilmestynyt”. Maailmassa ei ole montaa ihmistä, jotka voivat ilmestyä ja siksi muistutan vielä ”HÄN ON ALUSSA PIENI SARVI JA VÄHÄPÄTÖINEN”… ”HÄNELLÄ ON OLLUT PIENI VALTA”. Tämän täytyy täyttyä, äläkä siksi luule hänen olevan UFO:sta tullut vähäpätöinen olento, jolla jo ollut pieni valta. Ei se täyty UFO ajatuksella, vaan maan päällä jo eläneellä olennolla, joita ei ole monta. Entäpä se kuolinhaava, olisiko ufolla ollut kuolinhaava jonka parannuttua tämä virkosi eloon. Voi olla… Area 51? Mutta käytännössä kumminkin, ei Pohjois-Korean uudella hallitsijalla ole ollut kuolemaa koskettanut haava, eikä tällä ole liioin ollut edes pientä valtaa. Vähäpätöinen hän toki saattaa olla.

Ajatteles kumminkin kun yksi maailmassa oleva henkilö täyttää kaikki edellä mainitut vaatimukset. Hänellä oli pieni valta, hän kärsi kuoleman kosketuksen, häntä luullaan jopa kuolleeksi, hänellä on suu joka nauhoittein pilkkaa koko ajan Jumalaa ja Israelia. Hänellä on ihmisen silmät, joita UFO:lla tuskin on. Hänellä on kaikki edellytykset täyttää ensimmäisen pedon tunnusmerkistöt. Osama bin Laden. En minä tosin tiedä mitä hän lopulta saavuttaa kaiken saavuttamisensa mutta sen tiedän että jos saatana hänelle lahjoittaa kaiken voimansa, niin se ei ole vähän ja lisäksi jos Jumalakin sen sallii ja sallii voittaa myös Pyhät, jotka saavat yhden hetken menestyksen. Se hetki on heti alussa, kun tämä iljetys on ilmestynyt, siihen kun se saa täyden vallan 2300 päiväksi.

 

Takaisin