Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
19.4.2010
 

USA:n oma peto Leavenworthista Morgan Kanen, liittovaltion sheriffin päämajasta

Eräs ystävä osasi oivallisesti yhdistää vanhan norjalaisen pokkarikirjasarjan hahmon, Morgan Kanen tähän Jouko Pihon julkaisemaan raporttiin USA:n armeijalta Leavenworthista:


14.4.2010 USAn armeijan raportti, jonka mukaan kristityt ovat uhka ulkopolitiikalle

(linkki)

Chuck Baldwin kirjoitti 14.4.2010 Mike Claydonin toimittamassa Apostasy Alertissa USAn armeijan raportista, jonka mukaan kristityt ovat uhka ulkopolitiikalle. Erikoistutkielman on tehnyt majuri Brian L. Stuckert The School of Advanced Military Studies -koulusta, joka sijaitsee Kansasin Leavenworthissa.

Laitan oheen englanninkielisen uutisen asiasta. Lyhyesti suomeksi tiivistettynä Stuckert on sitä mieltä, että Jeesuksen kirjaimelliseen takaisintuloon uskovat kristityt ovat vaarallinen uhka ja vihollinen USAn hallinnolle ja ulkopolitiikalle, joten uskovia tulee pitää silmällä ja kontrolloida ja heistä tulee varoittaa. Raportissa on myös ajatus siitä, että sotilasjohtajien tulisi ryhtyä joihinkin toimenpiteisiin, jotta Jeesuksen paluuseen uskovien kristittyjen vaikutusta voitaisiin vähentää.

Aika hurjaa tekstiä, mutta toisaalta selvää ajankuvaa. Kaikkialla maailmassa, myös USAssa, ajetaan voimakkaasti yhtä maailmanvaltaa, joten kaikki ne, jotka puhuvatkin Kristuksen maailmanvallasta, koetaan uhkana. Näin Raamatun Sana lopunajan uskovien vainoista alkaa toteutua.

Morgan Kane

Morgan Kane on norjalaisen kirjailijan Louis Mastersonin (oik. Kjell Hallbing) luoma kuvitteellinen western-kirjallisuuden henkilöhahmo. Kaiken kaikkiaan teoksia julkaistiin 83 vuosien 1966 ja 1985 välisenä aikana. Morgan Kane itse on Texas Ranger, myöhemmin liittovaltion šeriffi.

  • Syntynyt: Syksyllä 1855, päivämäärä tuntematon, jossakin Santa Fen tien varrella
  • Pituus: 192 cm
  • Paino: n. 75 Kg
  • Tukka: Tumma, juova harmaata oikeassa ohimossa
  • Silmät: Savunharmaat
  • Erityisiä tuntomerkkejä: Tähden muotoinen arpi oikeassa kämmenselässä. Oikean käden nimetön halvaantunut, nahkatupella kiinni keskisormessa.
  • Henkilökoht. omin.ja heikkouksia: Vetää 1/5 sekunnissa. Heikkouksia naiset ja uhkapeli. Hermostunut, sulkeutunut, psykopaattisia piirteitä

 


Morgan Kaneahan kutsuttiin kylmäveriseksi ja tunteettomaksi ”tappaja Kaneksi” joka silti toimi valtion luvalla sisällissodan jälkeen, kun lakia ei oikein vielä ollut. Liittovaltio antoi silloin sheriffeilleen vallan tappaa tarvittaessa. Siihen aikaan ilmestyivät ”Wanted” julisteet rakennusten seiniin, jossa luki ”elävänä tai kuolleena”. Tuohon aikaan myös palkkionmetsästäjät saivat hakea lainsuojattomat ja hehän eivät vaivautuneet hakemaan niitä elävänä, vaan tappoivat mieluummin, koska ruumiit olivat helpompia kuskata, mikäli matka ei ollut pitkä ja ruumiit alkaisivat haista. Aivan samalla tavalla taitaa USA:n valtio antaa luvan toimia piankin taas uudelleen, kun kristikunnasta tulee valtion vihollisia, lainsuojattomia.

 

Takaisin