Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
11.4.2010
 

Peto nousee maasta ja toinen merestä, joka puhuu lohikäärmeen tavoin

Tämä koko ajatus on veljeni Markun ajatuksia jossa on paljon sanomaa ja siksi kerron sen. Hänhän päätteli tuossa taannoin Haitin maanjäristystä ja sen koko saaren karttaa petokalaksi, joka syö kuin Joonan aikanaan. Nyt hän löysi Kirgisiasta ja sen kartasta täsmälleen samankaltaisen kuvan, kuin olisi sama kartta, toinen maalla ja toinen meressä.

Ensimmäinen katastrofi on luonnon aikaansaama, jonka peto nousee merestä. Toinen peto nousee pian myöhemmin maasta, joka on ihmisten aikaansaama kauhujen vitsaus. Samalla tavalla nämä petojen henkilöitymät ilmestyvät vuorotellen mutta täytyy muistaa, että meri kuvastaa normaalisti aina ihmisten keskuudesta tullutta. Kuten Danielin kirjan neljä petoa nousivat kukin merestä. Haitin katastrofi siis tapahtui maanjäristyksenä, meressä, joten en ainakaan minä uskalla tämän enempää lähestyä tulkitsemaan tätä maa ja meri asiaa, koska kaikenlisäksi Raamatun vertauskuvat ja Taivastenvaltakunnan säännöt poikkeavat kuin yö ja päivä omistamme. Mooseksellekin käärme sauvannokassa kuvastaa Jeesusta, näin ollen en puhu tästäkään tämän enempää, aika näyttää tai tutkija tulkitsee.

Sen sijaan Markun mailissa oli vielä koko Raamatun kauhistuttavimpiin lukuihin kuuluvaan kohtaan, johon tuo voisi liittyä. Se on ilmestyskirja 13. luku jae 1 ja 11 (lue miel. kokonaan):

13:1 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

13:11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.

Kiinalaisnainen sai sarvet päähänsä, kuin karitsan sarvet. Kiina taas kuvastaa lohikäärmettä ja on hyvin vanha kansakunta kansojen joukossa.

Jos joku puhuu kuin lohikäärme, niin olisiko tuo joku sitten kiinankielinen?

Täytyy taas muistuttaa, että kyse on siitä toisesta pedosta, joka nousee maasta… ensimmäinen petohan on jo silloin ilmestynyt ja kokoamassa voimiaan. Sillä ensimmäisellä pedolla on kymmenen sarvea ja seitsemän päätä. Kymmenen hallittavaa valtaa ja seitsemän päättäjää, eli heistä kolmella ei ole ilmeisesti päätäntävaltaa, vaan nuo seitsemän päätä käyttävät niiden päätäntävallan. Kuitenkin noiden sarvien päissä on kymmenen kruunua, joten niillä kaikilla ei ole kuitenkaan päätäntävaltaa, vaikka kruunu merkitsee itsevaltiutta. He ovat osa petoa ja kumartavat sitä, eli ei ole vaikea myöskään päätellä, että heidän johtajansa ovat ne seitsemän pedon päätä. Jos minulta kysytään omaa mielipidettäni, niin tulkitsen ensimmäisen pedon muslimeiksi ja toisen pedon tulkitsisin kiinalaiseksi, johon kuuluu pakotettuna paljon muutakin.

Kuten jo sanoin, niin Kiinan vanha symboli on ollut kautta aikojen ja historian lohikäärme ja lohikäärmeen puhe voisi olla Kiinaa.

Eli siis loppusilausta vaille mietelmä on valmis ja skenaario huipentuu kun ensin peto numero yksi astuu esiin piilostaan, tuo laiton joka korottaa itsensä aina jumaluuteen saakka. Pian myöhemmin nousee toinen peto, väärä profeetta joka käyttää ensimmäisen pedon valtaa ja villitsee ihmeteoillaan ja kaikella pahuuden voimalla ihmiset kumartamaan
petoa ja sen merkkiä. Peto ja sen hallinnon alkulähteet tulevat olemaan joka tapauksessa idässä, eikä lännessä. Pedon kahleet sidotaan ihmisiin alkaen idästä. Peto lähtee sen jälkeen valtansa saatuaan, eli edellyttää USA:n talouden lopullista romahtamista ja Googin aloittaman sodan syttymistä, kohti Israelin Pyhää maata.

 

Takaisin