Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
1.4.2010
 

Näin Pääsiäisen aikaan puhutaan paljon myös Torinon käärinliinoista

Daniel 8:9 Ja yhdestä niistä puhkesi esiin sarvi, alussa vähäpätöinen. Se kasvoi suuresti etelään päin ja itään päin ja Ihanaan maahan päin.

2. Tessalonikalaiskirje 2:6-10 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

Pidättäjä on morsian ja huomaatko kuinka hämmästyttävän samannäköiset ovat näiden kahden messiaan piirteet. Toinen on Jumalan poika, vapahtaja ja Rakkauden ruhtinas, jonka veri on koko maailman voimakkainta alkuainetta.
Toinen messias on saatanan poika, islamistisen maailman ruhtinas, eksyttäjä, valehtelija ja murhaaja, joka pilkkapuheillaan ja ihmeteoillaan villitsee maailman vihaamaan kristittyjä.

Tämä mies on aluksi laiton ja laittomaksi Jumalan edessä jääkin. Hänellä on vähäpätöinen ja pieni valta maailmassa mutta ilmestyttyään tämä saa mammuttimaiset mittasuhteet valheillaan ja julkisuudellaan esiintyen suurena marttyyrina, jonka USA ja Israel olivat yhdessä hänet ajaneet maan alle vuosikymmeneksi. Pian koko muslimimaailma kumartaa häntä etelästä pohjoiseen ja aina USA:sta Kiinaan saakka ylt´ympäri koko maailman ja heidän luku on 666.

 

Takaisin