Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
12.10.2009
 

Sama mieli – sama tahto

Osama tappoi lapsensa lemmikit

12.10.2009 13:01

Terroristijohtaja Osama bin Ladenin perhe on kertonut erikoisesta elämästään. Bin Ladenin poika Omar ja ensimmäinen vaimo Najwa ovat kirjoittaneet kirjan elämästään terroristijohtajan kanssa, kertoo Iltalehti verkkosivuillaan.

Kirjassa kerrotaan muun muassa, että Najwa meni 15-vuotiaana naimisiin Osaman kanssa. Osama oli tuolloin 17-vuotias. Pari sai yhdessä kaikkiaan 11 lasta. Kirjassa kerrotaan, että edes häissä ei saanut nauraa. Omar-pojan leikkikalut puolestaan tuhottiin välittömästi ja lisäksi lemmikit tapettiin terroristi-isän testatessa uusia aseita. Iltasatuja ei lapsille kerrottu, vaan heille puhuttiin itsemurhaiskujen tekemisestä.

Najwa ja Omar bin Laden eivät ole tavanneet Osamaa syyskuun 2001 iskujen.


Karmeaa luettavaa, vaikkei se toisaalta yllätä, päin vastoin koska sehän vaan täydentää henkilökuvaa pedon noususta. Laittomuuden ihminen nostaa itsensä palvottavaksi ja haluaa olla Jumalan asemassa Jumalan temppelissä. Hän nostaa
itsensä aina taivaisiin asti ja pitää itseään kaikkena mitä palvottavana voi pitää.

Merkillisintä tässä on se, että saatana on kuitenkin kaiken takana ja siksi tämä palvottavaksi itsensä nostava haluaa tietämättään myös parodioida Jumalan tekoja. Saatana siis selän takana haluaa tehdä Jumalan teoista päinvastaista pilkkaa, mikä oli Jumalalle pyhää, kuten tappaa, tapattaa oma poikansa. Antaa pojan itse tuottaa itselleen marttyyrikuolema turhasta.

Onko tuttua? ”Deja vue” Tsaari – kuninkaiden kuningas

Iivana IV eli Iivana Julma 1530-1584 oli Venäjän ensimmäinen tsaari (keisari). Alkukielisessä nimityksessä Ivan Groznyi (ven. Иван Грозный) sana groznyi ei tarkoita julmaa, vaan toisaalta enemmänkin ”ankaraa”, pelonsekaista kunnioitusta herättävää, toisaalta suurta, suurenmoista.

Iivana Julma oli kaksijakoisesti erittäin uskonnollinen mutta myös erittäin väkivaltainen henkilö, joka otti Euroopan hallitsijoihin verrattuna poikkeuksellisen omakätisesti osaa mielikuvitusrikkaisiin kidutuksiin ja joukkosurmiin, joiden syynä oli lähinnä hänen oma vainoharhaisuutensa. Hän näki vihollisia ja salaliittoja kaikkialla. Iän karttuessa hänelle ei riittänyt enää yksittäisten kohdehenkilöiden kiduttaminen kuoliaaksi, vaan mahdollisesti koko suku, lapset, naiset, rakennukset, kotieläimet, palvelijat ja lähitienoon talonpojat tuhottiin. Eräässä testamentin versiossa hän piti itseään maailman syntisimpänä ihmisenä.

1581 Iivanan väitetään raivokohtauksen saatuaan surmanneen oman poikansa Ivanin päähän osuneella kepin huitaisulla.


Niinpä Rakkaat lukijani, ei tätä tarvitse ihmetellä, koska antikristuksen henkihän se on tässä kaikkien silmien edessä tunnistettavissa kaikkien muiden henkien joukosta. Yksi ja sama henki, joka on ollut olemassa yhtä kauan kuin saatana itsekin. Tämä henki vaeltaa maata ja kiertää sitä levottomana tietäen että loppu tulee ja tuomio on pantu vireille ja aikaa on vain vähän.

 

Takaisin