Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
1.8.2009
 

Putin sukelsi maailman syvimmän järven pohjaan

(MTV3)

Julkaistu 01.08.2009 11:19 (päivitetty 13:24)

Venäjän pääministeri Vladimir Putin voi lisätä jälleen yhden uroteon pitkälle listalleen, kun hän sukelsi maailman syvimmän järven pohjaan.

Aivan omin avuin Putin ei Baikaljärven pohjaan päätynyt, vaan matkasi sinne piensukellusveneen kyydissä. Venäjän valtiollinen televisiokanava näytti kuvaa, kun Putin puki ylleen sinisen suojapuvun ja kiipesi sitten Mir-1 -sukellusalukseen.

– Sukellus sujuu täydellisesti. Näkyvyys on täydellinen valojen avulla, kuvaili pääministeri matkaansa 1400 metrin syvyyteen. Uutistoimisto Interfaxin mukaan

Putin puhui venäläistoimittajilla tilaisuutta varten tehdyn radioyhteyden avulla.

Sukelluksen tarkoituksena oli tutkia järven kaasuvarantoja. Baikalin veden sameus yllätti kuitenkin Putinin.

– Vesi on tietenkin puhdasta ekologiselta näkökannalta, mutta se on oikea planktonkeitos. Niin minä sitä ainakin nimittäisin, Putin totesi.

Baikaljärvi sijaitsee Itä-Siperian eteläosassa lähellä Mongolian rajaa. Järven syvin kohta on 1 637 metriä, mikä tekee siitä maailman syvimmän järven. Se on myös tilavuudeltaan suurin makean veden järvi.


Tämä seuraava, mitä aion kertoa, saattaa kuulostaa äkkipäältä hyvinkin lapselliselta, mutta Raamatun valossa silti mahdolliselta. Merten syvyyksissä on henkimaailmojen vankilat, kirjoitin aiheesta jo viime kesänä kun Baikalin pohjalle sukellettiin ensimmäisen kerran. Lisäksi ihmisen veri on henkimaailman asuinsija, eli henget ovat kuin tarttuva virus.

Tämä Putinin sukellus sen sijaan saattaa olla avainasemassa ja sen me näemme heti lähitulevaisuudessa, olinko oikeassa. Jos olen, niin henget ovat päässeet Putiniin tuon järven syvyyksistä ja ottavat vallan hänessä. Mikäli Putinin toiminta tulee muuttumaan ja ehkä käytöskin, niin silloin voimme olla aika varmoja, että hän toi Baikalin pohjasta ”örkkejä” ylös. Täytyy aina vaan muistaa, ettei mikään tapahdu ilman Jumalan sallimusta.

 

Takaisin