Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
14.6.2009
 

Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää

Al Aksan moskeijalla on ollut aina perin juurin toinen tarkoitus, mitä sen kilpikuva edustaa. Se rakennettiin jo vuonna 647 ja sen koko alkuperäinen tarkoitus on ollut herjata juutalaisia läsnäolollaan. Herjaaminen pelkästään jo siksi koska se on rakennettu juutalaisten historialliselle pyhälle paikalle, temppelivuorelle, jossa juutalaisten temppelit ovat sijainneet. Koraani ei edes mainitse Jerusalemia, joka todistaa al-Aqsan olevan mitätön paikka muslimiuskonnossa, mutta saatanalle tärkein, koska se on Pyhällä paikalla ja saatana tietää sen. Samalla sen tehtävä on ollut herjata kristittyjä, sillä temppelivuorella seisovan Al Aqsa moskeijan kupoliin on kirjoitettu arabialaiset sanat, jota merkitsevät suomeksi: ”Allahilla ei ole poikaa.” Lauseet eivät ole Allahin kunniaksi kuten muslimien lausahdus ”Allah on suurin”, vaan lause on tarkoitettu herjaksi kristityille, koska se kieltää Jeesuksen.” Kyse on siis hävityksen iljetyksestä ja antikristillisyydestä, joka on Kristuksen vastustaja.

1. Joh. 2:22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.

Daniel 12:8-13 Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: ”Herrani, mikä on oleva näitten päätös?” Niin hän sanoi: ”Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää. Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa.”

>>>Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan = Vuosi n. 30 jKr. (Jeesus astuu taiv.)

Luukas 24:50-51 Sitten hän vei heidät pois, lähes Betaniaan asti, ja nosti kätensä ja siunasi heidät. Ja tapahtui, että hän siunatessaan heitä erkani heistä, ja hänet otettiin ylös taivaaseen.

>>>ja hävityksen kauhistus asetetaan = Vuosi 674 jKr.

al Aqsa moskeija on rakennettu vuonna 674 Jerusalemin temppelin paikalle.

>>>on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää = Vuosi 1964 jKr.

Vuodesta 1964 alkaa pakanain aikojen viimeinen 7-vuotisviikko 7×7 = 49 vuotta joka on 2013

Roomalaiskirje 11:25-26 Sillä minä en tahdo, veljet-ettette olisi oman viisautenne varassa-pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus-hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: ”Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista.

Daniel 9:24 Seitsemänkymmentä viikkoa on säädetty sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi; silloin luopumus päättyy, ja synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan, ja näky ja profeetta sinetillä vahvistetaan, ja kaikkeinpyhin voidellaan.

Vuodesta 2013 jos vähennetään 490 vuotta (70 vuosiviikkoa) päädytään vuoteen 1523, jolloin tapahtui seuraavaa: 6.6.1523 Kustaa Vaasa valittiin Ruotsin kuninkaaksi, mikä merkitsi Kalmarin unionin loppua virallisestikin. Tärkein muutos, jonka Kustaa Vaasa toteutti, oli uskonpuhdistus vuonna 1527. Valtio sai kirkon omaisuuden, mikä olennaisesti helpotti valtion toimintaa. Lisäksi Pietari Särkilahti palasi Saksasta Suomeen ja käynnisti Martti Lutherin opin levittämisen Suomessa. Aamen ja halleluja Jeesus Kristus!

>>>Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää = Vuosi 2009 jKr. (al Aqsa seisoi Pyhällä paikalla jo vuonna 674 + 1335 = 2009)

 

 

Takaisin