Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
12.6.2009
 

Skenaario/ajatusleikki Osama bin Ladenin parodiasta laittoman, Barabbaan muodossa

Entäpä jos… !!! Barabbas/Osama = laiton

Entäpä jos hakatun ja haavoitetun Jeesuksen tuomiokäytäntö Pilatuksen edessä toteutuu myös tässäkin? Entäpä jos Osama bin Laden saadaankin ihan pian kiinni ja alkaa samanlainen tuomio kuin oli Jeesuksen kanssa ja tuomio on jälleen Barabbaalle vapauttava ja Pyhä maa, Jerusalem, Juudea ja Galilea olisivat tässä Jeesus. Barabbas muistuttaa hyvin paljon Osama bin Ladenia, joka oli aikanaan myös julkisvallalta piilossa toimiva terroristi. Jospa tässäkin mallissa viedään myös syytön teloitettavaksi ja Osama armahdetaan kansan vaatimusten, koko muslimimaiden painostuksesta ja heidän huutojensa vuoksi kaikista syytteistä ja vapautetaan vapaana miehenä lähtemään taas johtamaan omaa petolaumaansa.

Tämänlainen olisi hyvinkin mahdollista toteutua, koska Obama on taustalla vaikuttamassa ja kansa vaatisi Osama bin Ladenin vapautusta Lähi-idän rauhaa vastaan ja Hamas ja muut luopuisivat väkivallasta ja tunnustaisivat Israelin valtion. Tämän suuruista tarjousta ei kukaan jättäisi käyttämättä, joka johtaisi Palestiinan valtion syntyyn. Lähi-idän rauhan saavuttaminen vangittua Osamaa vastaan, olisi melkoinen saavutus länneltä ja kaiken hintansa väärtti. Näin Osamasta tulisi suuri mies, jota tämä jo tietysti onkin, mutta tällä kertaa ei enää laiton vaan vapaa kuin Barabbas jälleen kokoamaan omaa petolaumaansa ja joukkojaan Israelia vastaan.

Vaakakupissa kaksi poikaa: Bar-Abbas = isän poika — Jeesus Kristus = Isän Poika

Ajatuksia ja nimispekulaatiota:
Barack Hussein Obama ja Mahmud Abbas = pojan isä (bar=poika) ja (Abba=isä
Isän poika = Jerusalem —- Osama bin Laden = Barabbas —-> Palestiina (Abbasin poika)
Obama ja Biden – Osama bin Laden = petovalta ja ihminen/laiton/peto

 

Takaisin