Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
12.6.2009
 

Alkaako bin Ladenin viimeinen metsästys, joka johtaa tämä esiin tuloon haavoittuneena?

CIA uskoo bin Ladenin lymyilevän Pakistanissa

julkaistu tänään klo 09:23

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA uskoo, että al-Qaida-terroristiverkoston johtaja Osama bin Laden on edelleen piilosilla Pakistanissa. CIA olettaa, että bin Laden piilottelee maan luoteisosan heimoalueilla.

CIA:n johtaja Leon Panetta korosti torstaina Yhdysvaltain kongressissa pitämässään puheessa, että bin Ladenin löytäminen on edelleen yksi CIA:n tärkeimmistä tehtävistä. Panetta sanoi, että CIA on lisännyt Pakistanissa toimivien virkailijoidensa ja paikallisten tiedonantajiensa määriä. Pakistan on kuitenkin tyrmännyt

CIA:n tiedot. Presidentti Asif Ai Zardarin tiedottaja sanoi, että Pakistan haluaa nähdä, mitä todisteita CIA:lla on väitteilleen.

Yhdysvallat on metsästänyt bin Ladenia vajaat kahdeksan vuotta syyskuun 11. päivän terrori-iskuista asti.

Johanneksen ilmestyksen 13 luvun lopussa lukee näin: ”se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi”. Kaikesta päätellen tämä tarkoittaa samaa laitonta kuin tämä Paavalin kirjoitus:

2. Tessalonikalaiskirje 2:6-10 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

Mutta täytyy muistaa, että petomaa on samojen vertausten sisällä ja tämä erehdyttää monia luulemaan yhdestä maailmanvaltiaasta. Olen sanonut monesti ennenkin, että vetoan Raamatun todistukseen ja tässä tulemme yhtälöön, jossa kolmas maailmansota ei voisi edes syttyä, jos maailmassa olisi vain yksi hallitsija.

Markus 3:23-26 Niin hän kutsui heidät luoksensa ja sanoi heille vertauksilla: ”Kuinka saatana voi ajaa ulos saatanan? Ja jos jokin valtakunta riitautuu itsensä kanssa, ei se valtakunta voi pysyä pystyssä. Ja jos jokin talo riitautuu itsensä kanssa, ei se talo voi pysyä pystyssä. Ja jos saatana nousee itseänsä vastaan ja riitautuu itsensä kanssa, ei hän voi pysyä, vaan hänen loppunsa on tullut.

Tästä nimenomaisesta syystä maailmaa tulevat hallitsemaan neljä petoa, joista yksi ja viimeinen on se hirmuisin, jota vastaan kukaan ei voisi sotia. Siinä viimeisessä pedossa on kaikista muista pedoista osia, joten siellä ollaan lähellä jo Markus 3:23-26 luvun mukaista tilannetta. Vain Israel on enää näitä kaikkia muita vastaan ja siitä syttyy ydinsota, jonka Israel aloittaa, joskin Egypti rikkoi rauhan ja kaikki ahdistivat Israelin nurkkaan. Tästä tilanteesta Israel joutuu käyttämään ydinasetta, joka tappaa miljoonia sen naapurimaista.

 

Takaisin