Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
13.3.2024
 

Vain YKSI…

Tässä tullaan jälleen siihen kysymykseen, että vain yksi teki Jumalan tahdon mukaisesti. Kuinka monta kertaa me olemme nähneet, että vain yksi oli sellainen, joka halusi tehdä vain ja ainoastaan sanan mukaisesti, piittaamatta omasta edustaan.

Lehden otsikko kuuluu: Piispainkokous esittää kirkollista vihkimistä kaikille pareille – yksi piispainkokouksen jäsen jätti päätöksestä eriävän mielipiteen

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/piispainkokous-esittaa-kirkollista-vihkimista-kaikille-pareille-yksi-piispainkokouksen-jasen-jatti-paatoksesta-eriavan-mielipiteen/

Luukas 17:12-19 Ja hänen mennessään erääseen kylään kohtasi häntä kymmenen pitalista miestä, jotka jäivät seisomaan loitommaksi; ja he korottivat äänensä ja sanoivat: ”Jeesus, mestari, armahda meitä!” Ja heidät nähdessään hän sanoi heille: ”Menkää ja näyttäkää itsenne papeille”.

Ja tapahtui heidän mennessään, että he puhdistuivat. Mutta yksi heistä, kun näki olevansa parannettu, palasi takaisin ja ylisti Jumalaa suurella äänellä ja lankesi kasvoilleen hänen jalkojensa juureen ja kiitti häntä; ja se mies oli samarialainen.

Niin Jeesus vastasi ja sanoi: ”Eivätkö kaikki kymmenen puhdistuneet? Missä ne yhdeksän ovat? Eikö ollut muita, jotka olisivat palanneet Jumalaa ylistämään, kuin tämä muukalainen?” Ja hän sanoi hänelle: ”Nouse ja mene; sinun uskosi on sinut pelastanut”.

 

Takaisin