Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
11.3.2024
 

Kevätohra on löytynyt aivan kalkkiviivoilla

Menipäs tiukalle tänä keväänä kevätohran löytyminen. Se löytyi kahdesta paikasta ja yhdessä oli kiistattomat kypsät siemenet. Uusi kuu nähtiin heti perään Jerusalemissa klo 17:55 joten uusi kuu saattoi vaihtua. Mutta mikä tekee tästä mielenkiintoisen, on se, että juutalaiset ovat alkaneet jo viettää Adar II kuukautta, vaikka ohra löytyi. Tämä kertoo vain yhtä asiaa, he ovat luopuneet Jumalan sanasta ja opetuksesta. He ovat jälleen menneet siitä, mistä aita on matalin ja olettaneet, ettei ohra löytyisi ja siksi viettävät väärää kuuta väärään aikaan ja heidän laskentansa siis menee kuukaudella hutiksi. Onneksi siellä ovat nämä messiaaniset juutalaiset, jotka käyvät pelto pellolta tarkastamassa viimeiseen hetkeen asti, että josko sieltä löytyisi. Viikonloppuna ei vielä löytynyt ja moni pelto ei ollut vielä ns. ”Aviv” vaan jäivät kypsymään mutta kahdella pellolla oli Aviv ohra ja se on heilutuslyhde. Kevätvilja on löytynyt! Raamatullinen vuosi voi siis vaihtua.

Lähde: Tarkastuksessamme havaitsimme, että suurin osa ohrasta oli juuri lopettanut kukinnan ja että siemenet eivät olleet vielä muodostuneet. Poikkeuksena oli Field #5, joka on vapaaehtoiskenttä Jordanin laaksossa, joka oli Aviv. Koska olen kuitenkin tarkastanut tätä aluetta useiden vuosien ajan, epäilen, että tämä pelto oli paljon edistyneempi huonon maaperän terveyden vuoksi, mikä rasittaa ohraa ja sai sen kypsymään hyvin nopeasti. Löysimme myös pienen palan erittäin kypsää ohraa pellolta #2. Tämä pelto on vapaaehtoispelto Negevissä, jossa on yleensä paljon punaista ohraa, jonka havaitsimme kehittyvän paljon nopeammin kuin normaali ohra. Tällä pellolla laiduntavat yleensä myös lampaat, jos joku siitä välittää. Löysimme tältä pellolta vain yhden pienen täplän erittäin kypsää ohraa ja loput näytteet eivät sisältäneet siemeniä.

Uusikuu on nähty Israelista tänä iltana maanantaina 11. maaliskuuta 2024, mikä merkitsee kuun alkua. Huomautettakoon, että juutalaiset alkoivat viettää 13. kuukauttaan, Adar II kuukautta, vaikka ohra on löytynyt. Tässä he kompastuvat jälleen tekemään vastoin Jumalan sanaa.

Uusikuu nähtiin:

  • Jerusalem (Rechavia) klo 17.55 Devorah Gordon, jonka jälkeen Chaya ja Gil Ashendorf

Huomasin, että pellot #5 ja #2 olivat heidän koodistossaan ne, joista kypsät löytyivät. Kuinka ollakaan 5=armon luku, joka seuraa lähes kaikkialla, jossa tempaus näkyy, kute viides sinetti. Ja luku kaksi on elävät ja kuolleet ja kuten omerinlaskennassa, KAKSI kakkua, leivottuna happamesta taikinasta KAHDESTA kymmenenneksestä lestyjä jauhoja.

 

Takaisin