Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
28.12.2023
 

Michael Schumacher uniprofetia alkaa toteutua

Tätä profetiaa minä pidän erityisen merkittävänä ajan merkkinä meille uskoville ja erityisesti siksi, että lähes jokainen vastustu ja piti mahdottomana tämän uniparin lähtökohtaista kerrontaa toteutumiskelpoisena. Mutta niin vain kävi ja käy vielä edelleen kirjaimellisella tarkkuudella:

Pian tasan 10 vuotta sitten, Schumahcer kärsi Alpeilla äärimmäisen vakavan lasketteluonnettomuuden, jossa tämä sai erityisen hankalan aivovamman ja tämä vaivutettiin koomaan ja vietiin Sveitsiin sairaalaan, jossa pelättiin pitkään pahinta. Lääkärit eivät antaneet paljoakaan toivoa ja jatkuvasti odotettiin Michaelista suru-uutista mutta hän jossain syvällä sielussaan taisteli hengestään ja se oli se momentum, josta ilmeisesti sain sanomaa unessani.

Näin siis juuri silloin keväällä 2014 pariunen, joiden välissä oli kulunut enemmän kuin viikko, ehkä juurikin se 10 päivää, 10 vuoden merkiksi. En osaa varmaa sanoa, koska enhän minä silloin tätä heti ymmärtänyt. Olin vaan nähnyt erittäin vahvasti profetaalisia unia kaksi lyhyttä sellaista noin 10 päivän välein. En tosin aluksi pitänyt unia varmasti profetaalisina, koska… ”you know, joku Michael Schumacher jne.” ei siis tuntunut näin nopeasti kontekstiin kuuluvalta. Mutta kun alkoi tapahtua, ymmärsin, että kyllä Jumala voi antaa minkä tahansa tulla profetaalisuuden merkiksi. Sitten tajusin muita yhteenkuuluvuuksia ja silloin vasta ymmärsin, että olin todella saanut kaksi merkittävää sanomaa.

Se oli juuri sitä aikaa, jolloin neljän verikuun sarja oli alkamassa, jonka keskellä oli täydellinen auringon pimennys. Se alkoi 15.4.2014 ja päättyi tyttäreni esikoispojan syntymään 28.9.2015 ja tälle he antoivat nimeksi Eeli kaiken huipuksi. Muistan kun selkäkarvatkin nousivat pystyyn, kun kuulin minkä nimen he antoivat, ymmärtämättä sitä, kuinka se oli tämän verikuun kanssa profetaalista.

Kirjoitin tämän artikkelin 4.4.2014

Kuten huomaatte, näissä näyissä on liikaa yhtymäkohtia, ollakseen sattumaa ja kun katsotaan uninäkyjen toteutumista kirjaimellisesti, niin huomaamme, kuinka pienillä asioilla Pyhä Henki johtaakaan näitä profetaalisia viestejä niiden edetessä lopulliseen toteutumaansa.

Ensimmäisessä unessani kevättalvella 2014 sain vain nähdä Michaelin makaavan koomassa ja menin vain hänen viereensä, otin häntä kädestä ja sanoin, Michael, herää ja hän vain heräsi ja siinä kaikki. Ei sanonut sanaakaan, mutta avasi silmänsä.

Michael Schumaher heräsi koomasta 16.6.2014 yllättäen jokaisen hänet kuolemaan jo tuominneen lääkärin ja neurologin. Profetian ensimmäinen lyhyt kuvaus toteutui karulla tavalla juuri näin.

Toisessa unessa, noin 10 päivää myöhemmin, olin Michaelin kanssa samassa huoneessa ja tämä oli puoli istuvassa asennossa, yllättävänkin pirteä muttei siis kyennyt kävelemään tms. mutta kommunikoi sanomalla, että hän on täällä miettinyt kokemustaan siellä koomassa ollessaan, mitä hän siellä näki ja koki. Siinä siis kaikki ja siihen uni päättyi.

Tänään juuri Michaelin 10-vuotisen kärsimyksen kynnyksellä, lehti kirjoittaa juuri sen, mistä näin vajaa 10 vuotta sitten, 2014 keväällä:

Seitsenkertainen formula ykkösen maailmanmestari Michael Schumacher sai vakavan aivovamman Ranskan Meribelissä 29. joulukuuta vuonna 2013 tapahtuneessa lasketteluonnettomuudessa.

Saksalaista Schumacheria, 54, ei ole turman jälkeen nähty kertaakaan julkisuudessa. Häntä hoidetaan perheen tarkasti vartioidussa kodissa Sveitsissä.

Nyt saksalaislehti Bild kertoo uusia yksityiskohtia Schumacherin hoidosta. Lehden tietojen mukaan Schumacherin aivoja on yritetty stimuloida muistuttamalla häntä elämästä moottoriurheilun parissa.

Bild kertoo, että Schumacherille on soitettu vanhoja keskusteluja F1-tiimiradiosta ja häntä on myös ajelutettu kovaa vauhtia Mercedes-AMG-autolla.

Schumacherin voinnista ei ole tarkkaa tietoa. Hänen lakimiehensä Felix Damm kertoi oikeudenkäynnin yhteydessä vuonna 2016, että Schumacher ei pysty kävelemään eikä edes seisomaan tuettuna.

Ferrarin entinen urheilujohtaja Stefano Domenicali kommentoi puolestaan hiljattain Gazzetta dello Sportille Schumacherin ”eläneen kymmenen vuoden ajan tavalla, jota ei toivoisi pahimmalle vihamiehellekään”.

Jarmo jatkaa: kuten hyvin huomaamme, niin hän ei kävele mutta selkeästi häntä on yritetty tuoda sellaiseen tilaan, jossa tämä ottaa osaa tähän maailmaan. Eikä näitä toimia tehtäisi, mikäli toivoa siihen ei olisi. Hän siis selkeästi taitaa maata puoli istuvassa asennossa, kuten unessani näin ja kykenee jopa jollain tavalla kommunikoimaan.

Lopputulema siis on se, että olen alusta saakka pitänyt erityisesti Michael Schumacherin uniparia ajan merkkinä ”Joonaan merkkinä” meille uskoville, kun loppu alkaa tapahtua ja merkkinä siitä päivästä, kun profetiat alkavat toteutua, joka taas on oikea ilotulitus, jossa Jeesus Kristus näyttää morsiamensa merkit maailmalle.

LISÄKSI, kun tähän liittää erään toisen profetian, joka ei toki ole omani mutta hyvin ajankohtainen. Se kuuluu näin:

Porilaisen miehen v. 1981 saama profetia

  1. Neuvostoliitto muuttuu Venäjäksi ja rajat aukeavat.
  2. Eurooppa saa yhteisen valuutan.
  3. Homolaki menee läpi.
  4. Seuraavana kovana pakkastalvena Venäjä hyökkää.

1. TOTEUTUNUT 1991

2. TOTEUTUNUT 2001

3. TOTEUTUNUT 2017

4. Nyt on tulossa kova pakkastalvi

Minä taas näin sen unen, jossa olimme pikkubussilla tulleet ilmeisesti Nellimin raja-semalle, josta ei päässyt läpi, koska lunta oli rintaan saakka ja portti oli jumissa lumen keskellä. Muut lähtivät Ivaloon yöpymään siksi aikaa, kun itse jäisin vartioimaan sitä raja-aitaa.

Aamun sarastaessa lumi alkoi sulaa ja pehmetä, jolloin aloin lapioida sitä portin suulta, kunnes joku paikallinen vanha mies saapui paikalle ja sanoi minulle, että ”jaha, teet sitten kevättä”, johon vastasin myöntävästi ja hän puolestaan alkoi auttamaan lumen luontia portilta.

Aamulla lumi alkoi olla jo niin sulaa, että saatoin ottaa sen kasan syliini ja kaataa koko lumikasan portin edestä, jonka jälkeen se suli nopeasti asvaltille. Juuri silloin saapuivat Ivalosta ystäväni, jotka kantoivat suuria venäjänlippuja ja huutelivat venäläisiä iskulauseita. Ihmettelin sitä kovasti.

Lopuksi liitän tähän vielä Niilo Ylivainion viljapelto näyn vuodelta 1956 joka kuuluu näin:

Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. Mutta tämäkin kuva katosi.
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla. Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla.
Siihen päättyi näky.

 

Takaisin