Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
13.11.2023
 

Missä hätäuutiset aborteista?!

Kylläpä lehdistö keskittyy kovasti mässäilemään vauvojen kohtaloilta ja etenkin palestiinalaisvauvojen, eikä sanallakaan koskaan käsitellä vain paria viikkoa nuorempien vauvojen kohtaloita, jotka revitään väkisin äitien kohduista.

Tämä vauvoista ja hädänalaisista uutismässäily on todella ala-arvoista ja niin kaksinaismoralistista, kuin olla voi.

Miten nämä toimittajat oikeen aamulla pesee kasvonsa, kun he päivät pitkät vääristelee asioita? Noh, varmaan siksi onnistuu, koska ei ole enää moraalia, eikä omaatuntoa. Omantunnon paaduttaminen ottaa aika kauan aikaa ja se lähtee kärsivällisellä itselleen valehtelemisella.

Tästä kaksinaismoralistisuudesta tuli mieleen tänäkin aamuna, kun kävin hakemassa TK:sta lääkärin b-lausuntoa ja menin siihen ilmoittautumisluukulle, jossa luki isolla Satakunnan Hyvinvointialueen mainos.

No siinä edessä oli todella ärtynyt mies vailla pitkään jonotuksessa ollutta lääkäriaikaa, joka lähes raivosi tälle henkilökunnalle terveydentilastaan ja vastaanoton hitaudesta.

Pleksin päällä, yllä lukee Satakunnan Hyvinvointialue jossa mies kipeänä raivoaa pahoinvointisuuttaan!

Kyseessä on siis todellisuudessa pahoinvointialue, jota hallintomme käskee toitottaa hyvinvoivaksi alueeksi, elikkä täten vaatii valehtelemaan itselleen, kuin Idi Amin aikanaan Afrikassa, kun tämä julisti omaa hallintoaan demokraattiseksi tasavallaksi.

Tämän tapainen toiminta loukkaa tuntevan ihmisen älykkyyttä, aivan samoin kuin tämä aborttiasiakin.

Sairaalan yhdessä huoneessa revitään tervettä elinkelpoista vauvaa ulos äitinsä kohdusta väkivalloin ja heitetään roskiin. Samaan aikaan seinän takana tehdään pariskunnalle hedelmöityshoitoja lapsen saamiseksi ja valitetaan syntyvyyden vähäisyyttä.

Tällaisen aborttiklinikan osaston kohdalla pitäisi lukea vauvojen teurastamo.

Nämä kaikki loukkaa Kristillisiä arvoja niin paljon, että itkettää!

 

Takaisin