Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
23.10.2023
 

Raamattutuntiin lisää sanaa julistavaa voimaa

Hei te kaikki, onko sinulla kutsumusta tähän työhön, tuuraamaan mua ja Klasua aina välillä. Vaatimus tietnekin on terve evankeliumi ja sellainen nettikokoonpano, jossa kuva ja ääni kulkee suhteellisen noepasti Streamyardilla. Elikkä ei ole iso vaatimus mutta pieni raja siinä tietenkin on. Taustat saadaan helposti StreamYardilla häivytettyä ja taustakuvan saat itse valita, elikkä sun ei tartte näyttää taustalla olevia asioita, StreamYard hoitaa sen kyllä… ja jos me opetetaan mielellään sinua ja kerrotaan meidän konseptin idea. Se perustuu siihen, ettemme ole mitää pappeja, vaan asetumme seurakunnan alamaisuuteen.

Meillä ylittyy tuhat katsojaa välillä ja tiedät, ettei maassa ole niin suurta kirkkoa, johon se porukka mahtuisi. Vastuu on siis myös huikea.

Jos sinua kiinnostaa, niin laita minulle mailia: info@pelastussanoma.fi

 

Takaisin