Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
8.10.2023
 

Kevään skenaariota mietin:

Vuonna 2006 loppukesästä sain hengessäni ymmärtää, että jopa samana päivänä, kun tempaus tapahtuu, iskee USA ja Israel yhdessä Iraniin sellaisella voimalla, ettei se toivu siitä enää ikinä. No, se on selvää, että sellainen teko katkaisisi idän ja lännen väliset suhteet ydinsodan partaalle, josta on taas monta profetiaa ja juuri SIKSI ne neljä enkeliä pitää Jumalan lähettää maan neljälle kulmalle, pitämään kiinni sodan tuulia, koska häävieraat täytyy ennen sitä merkitä ja ottaa pois.

Tässä on siis se skenaario raakileena, mutta mitä muuta tähän voisi sisältyä?

Jos mietitään, että USA hajoaa neljään osaan, eikä sillä ole enää suuria intressejä suojella ketään muutakaan maata, kuin itseään korkeintaan, eikä Ukrainaakaan, niin Venäjä ottaa tyhjän tilan haltuun ja sekin on valitettavasti profetoitu ihan täysin umpeen.

Missä vaiheessa nämä alkaisivat kaikki, niin sitä on vaikeaa sanoa. Ensinnäkin isku Iraniin ei ole mikään pikkujuttu, vaan se vaatisi kuukausien suunnitelmaa ja resursseja. Jos samaan aikaan USA:n hallinto keskittyy sisäisten ongelmien ja taloudellisten ongelmien ratkaisemiseen, niin se voisi tarkoittaa sellaista asteittaista siirtymistä talven aikana siihen, että Venäjä uskaltaa tehdä enemmän ja enemmän, ottaa isompia ja isompia askelia. Samalla USA jättää myös Israelin yksin, vaille suojaa.

Isku Iraniin olisi tietysti syy-seuraus sille, että kaikille on täysin selvää, ettei Hamas yksin tehnyt näin mittavaa iskua Israeliin, vaan taustalla on ilman muuta ainakin Iran ja kun se selviää, niin tästä syystä… kuulostaa kuin olisi WTC toisinto alkamassa. Nyt vaan kosto Iranille!

”katsotaan nyt sitten kuinka kisassa käy”, sano Kimi Räikkönen!

 

Takaisin