Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
25.9.2023
 

Kolme elämälle välttämätöntä

Oletteko kuulleet Maslovin perustarve pyramidista? Se pitää pohjallaan elämälle tärkeimmät asiat ja rakentaa sen päälle sitten ihmisen haaveita. Ei siis kannata ranentaa minkäänlaisia haaveita, ellei pohjalla ole tämä perustarvepohjan perusteet kunnossa.

Perustarpeisiin kuulu siis yksityisyyden tarpeen tyydyttäminen, elikkä paikka, jonka tunnet nimellä asuntosi tai kotisi. Toinen yhtä tärkeä on luotettava ystävä, eli sosiaalinen tyydytys ja kolmas on taloudellinen oman itsensä hallinnan tyydytys, elikkä vakaa pohja, jossa kykenet maksamaan elämisen velvoitteet.

Tämä kompo johtaa siihen, että kykenet elämään tässä maailmassa tyydyttävällä tasolla ja vasta näiden täyttyessä voit alkaa etsimään unelmia ja rakentaa elämäsi pilvilinnaa.

Mutta elämässä perus-perus vaatimus, ennen tätä pyramidia on VESI JA LEIPÄ, sekä se, josta moni puhuu muttei tajua, se on HENKI. ”valo, jota pimeys ei käsittänyt”.

Nimittäin, jos sinulla ei ole yhtään ainoaa ystävää, niin sinulla on Jeesus Kristus, niin hän täyttää jokaisen edellisistä maallisen vaatimuksen kivijaloista. Sinulla on koti taivaassa ja paras kaveri Jeesuksessa, sekä sinulla on hengenravinto ja toimeentulo Pyhässä Raamatussa.

Maailmassa on menossa parasta aikaa julma hyökkäys Maslovin perustarvehierarkiaa vastaan. Ruoka, vesi ja lääkkeet. On tahoja, jotka haluaa omistaa nuo kaikki.

Ruoka edustaa kotia, vesi läheisiä, ja lääkkeet maksukykyä omavaraisuutta.

Vanhaan aikaan ruokaa tuotettiin nälkää estämään, asuntoja ihmisten kodeiksi ja lääkkeitä terveyttä ylläpitämään. Tänä päivänä tämä kaikki maailmassa on vain rahan ja vallan edistämiseksi!

Siksi ehdotan jokaiselle heittäytymistä Jeesuksen käsivarsille. Heittäytymistä luottamaan huolenpitoon. Ei niin kuin Ananias ja Safira teki, vilpillisesti omavaraisuutta selän takana rakentaen, vaan 100%:sti Jeesuksen käsiin luottaen, ei säilykepurkkeihin, eikä propaanikeittimiin luottaen.

 

Takaisin