Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.7.2023
 

Stockmannin tuho! (uni)

Olin vallan unohtanut tämän aiheen!

Olen puhunut päivästä, jona profetiat alkavat toteutua ja siitä alkaa hyvin lyhyt ajanajakso, joka päättyy morsiamen tempaukseen ja hädän hetkeen, joka käy yli koko maan piirin.

Luuk. 21:28 Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”

Ilm. 3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

Tämä Stockmann uni on yksi näistä profetioista, jotka ilmeisesti kaikki alkavat toteutua, kuin dominopalikat ja me saamme/ehdimme nähdä sen.

Tämän Stockmann unen sain myös joskus 2014 keväällä, jos oikein muistan. Joka tapauksessa, se kuuluu näin:

Kävelin Mannerheimin tietä, siis kuvan ihan oikeasta reunasta eteenpäin pitkin Stockmannin rakennusta Erottajan suuntaan. Katselin näyteikkunoita, joissa jokaisessa oli sellainen A4 lappu, jossa ilmoitettiin tavaratalon sulkemisesta. Palasin kuvassa vasemmalla Aleksanterinkadu puolella olleille pääoville, jotka olivat kiinni ja jokaisessa ovessakin oli tuo sama ilmoitus, jossa oli paljon pientä tekstiä ja tavaratalo oli tosiaan suljettu.

Meillä on myös runsaasti muita vastaavia profetioita, joiden on määrä alkaa toteutua juuri ennen tempausta. Ehkä sellaisen 2-3 viikkoa ennen tempausta, koska Jeesuksen sanojen pitää toteutua ihmisjärjellä ymmärrettävällä tavalla. Jos sanotaan, nostakaa päänne, kun nämä asiat alkavat tapahtua, sillä vapautuksenne on lähellä. Se ei voi tarkoittaa sitä, että pidämme päätämme ylhäällä kymmeniä vuosia, vaan silloin ei puhuta enää kuin päivistä, muuten nämä sanat eivät ole oikein suhteutettuna ihmismielen ymmärryksen kanssa yksiin.

Tarkoitan tällä, että tuhatvuotiskaudella Raamatun ennustukset ovat oltava tarkastettavissa niin, että jokainen voi sanoa vain, että olipas tarkasti ennustettu.

 

Takaisin