Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.6.2023
 

Vitsin kautta totuus esille…

Portto pedon selkään

Voisko enää osua suoremmin porton ja pedon välinen suhde. Portto pyytää saatanaa pelastamaan itsensä ristiritarilta, jolla on totuuden miekka kädessään, kilpenään uskon kilpi risteineen ja niin edelleen.

Vitsinä tämä toimii, kuten mikä tahansa, joka käännetään päälaelleen. Hyvä on paha ja paha on hyvä. Tämä on tämän päivän trendi ja ihanne. Kaikki haluaa kompata pahuutta ja leikkiä sillä muka hyvistä, koska se on trendikästä ja coolia!

Totuuden he tappavat kovin mielellään ja hylkäävät.

Tämä käänteinen hyvän ja pahan väärin ymmärtäminen alkoi jo vuosia sitten pienillä kauniilla asioilla, jotka olivat lähinnä lasten saduista tehtyjä muutoksia. Hyvästä tehtiin paha ja pahasta se, joka onkin ”symppis” ja joka on ”cool” jne.

Portto pedon selkään!

 

Takaisin