Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.6.2023
 

Kysymys: alkoiko WW3 jo 9 vuotta sitten?

Tanskan puolustusministeri Troels Lund Poulsenin mukaan maa on valmis lähettämään Ukrainalle F16-hävittäjiä, mikäli niiden taakse saadaan koalitio yhdessä muiden maiden kanssa. Asiasta kertoo tanskalaismedia TV2.

Tuntuu, että tässä mennään vain syvemmälle ja syvemmälle, hitaasti mutta varmasti. Ano Turtiainenkin meni Venäjälle lietsomaan suomalaisvihaa ja mahdollisesti neuvomaan… maanpetos ehkä jopa?

Norjalaisnäyssä tämä vanha nainen näki sen, että WW3 alkaa yllättävältä suunnalta.

Oliko Krimin valtaus 2014 kevättalvella yllättävä suunta? Ehkä jopa oli, nimittäin joku joskus ennen Venäjän vallankumousta sanoi lukeneensa sen Wina Gaon profetian, että kun Venäjä valtaa Krimin… Niin tämä oli kovasti ihmetellyt, että kuinka Venäjä voi valloittaa oman maansa.

No jos palataan aikaan, jolloin Kiovassa oli venäläismielinen presidentti, joka sitten syrjäytettiin, niin tästähän tämä lähti… Selentzky tuli, voitti ja oli äärimmäisen länsimielinen ja se ärsytti Putinia.

Historia kirjoitetaan aina jälkikäteen, joten hyvinkin saattaa olla, että me olemme sotineet kolmatta maailmansotaa jo monta vuotta. Tai ainakin tätä voisi verrata WW2:sta edeltäneeseen Espanjan sisällissotaan, joka käytiin vuosina 1936–1939.

Se oli silloiselle Natsi-Saksalle oikea harjoituskenttä, jossa se testaili omaa kalustoaan sujuvasti tulevaa suursotaa varten. Tosiasiassa, kun katsotaan, niin tässä on täsmälleen samankaltainen tilanne käynnissä.

 

Takaisin