Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
9.6.2023
 

Klasulta mielenkiintoinen juttu – pitkä internetkatkos

Klasun löytämä Nasan artikkeli oli siinä määrin mielenkiintoinen, että tämä useiden kuukausien internetkatkos pimentäisi kaiken vapaan uutisoinnin ja kuten Klasu itsekin totesi, että koska valtamediat ovat globalistien käsissä ja internetiä ne eivät saaneet yrityksistään huolimatta hallintaansa, niin jäljelle jää vain yksi vaihtoehto, kaataa se.

Tämä mahdollistaisi tavallaan koko internetin haltuunoton, koska eri toimijat joutuisivat lopettamaan toimintansa internetissä ja muutenkin sen sääntöjä voitaisiin sillä katkoksen aikana rukata sellaisiksi, ettei yksityisillä olisi enää varaa perustaa omia sivustojaan.

Tässä taannoin oli eräs YouTube video aiheesta, jossa käsiteltiin Internetin tulevaa sukupolvea. Se olisi sellainen, jossa mediataloilla olisi vähemmän valtaa ja internetin ylläpitäjällä enemmän, jonka ne sitten saavat näyttämään siltä, että käyttäjällä on kaikki valta siellä. Totuus on kuitenkin toisenlainen, koska sitä kontrolloitaisiin kyllä täysin yhdestä suunnasta sen jälkeen.

Tämä mahdollistaisi melko täydellisen kansan aivopesun ja mielipiteiden uudelleen manipuloinnin. Totuudella ei olisi enää mitään sijaa ihmisten tiedonhaussa.

kohdasta 47:10 alkaa juttu:

https://youtu.be/20LFVmpa13w?t=2833
 

Takaisin