Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
5.6.2023
 

Ihmiset eivät välitä

Tämä on vain pelkkä minun oma huomio elämästä keskuudessamme kaikkialla. Ihmiset eivät enää välitä, onko ja menikö asiat oikein. Ihmiset ovat jotenkin lumoutuneena luottamaan johonkin, joka aikoo tuhota heidät. He eivät ede näe, että heitä tuhotaan, kuten koronapiikit ja kaikki muu.

Tämähän on kuin jostaina kauhukirjasta koko homma! Miksi ihmiset eivät välitä, mitä heille tehdään?

Minä olen tässä itse nähnyt, kuinka kaupungin virkamies vääristelee mm. koulujen ilmatilan terveyden tasoa, jotta voi sulkea ne ja siirtää kaikki lapset keskustaan, kymmenien kilometrien päähän, vaikka kotikoulu on aivan hyvässä kunnossa.

Tätä kaikkea muuta meillä on pilvin pimein ja kukaan ei tunnu vain välittävän tästä!

Onko pahuudella, saatanalla niin suuri valta, että he saavat vaikuttaa noin syvästi niihin, joita itse kutsun Raamatun mukaisesti vertauskuvassa ”metsäneläimiksi”, ei siis lampaat ja karjaeläimet. He ovat eksyksissä metsässä ja tietävät sen itse.

Pedot saalistavat yötä päivää metsäneläimiä ja saavat niitä syödä omikseen. Tästä on kyse!

 

Takaisin