Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
1.6.2023
 

Jälleen on tullut Sodoman synnin juhla-ajat – Pride – ylpeyden ja haureuden synnin juhla

Minä olen puhunut teille monesti tärkeästä eksytyskeinosta, muuttaa asioiden nimi ja käsitteet. Kaikelle negatiiviselle annetaan uusi hieno nimi ja kerrotaan sen olevan suvaitsevaista, edistyksellistä ja tuovan meille jotain hyvää. PÄIN VASTOIN!

Haureuden synti ujuttautuu kaikkiin herätysliikkeisiinkin. Meille EI JÄÄ MUUTA KUIN JEESUS!

Älkää kuvitelko löytävänne pelastusta kirkkokunnista, vaan sänkynne vierestä polvillanne.

Sana seksuaalivähemmistö, kuulostaa säälipisteitä keräävältä nimeltä ja sitä se onkin. Tällä seksuaalivähemmistö sanalla koitetaan vääntää Sodoman synti hyväksyttäväksi kaikissa kirkkokunnissa. Vain muutama kirkkokunta enää taistelee sitä vastaan ja nekin ovat horjumassa paineen alla.

Taistellaan koko Jumalan sotavarustus päällämme! Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin