Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
19.5.2023
 

9 päivää omeriin!

Tänään oli 10 päivää omerin laskennan päähän ja nyt klo 18:00 tuli ja muutti tuon luvun yhdeksään.

Meille on annettu kaikenlaisia profetioita, joista me voisimme päätellä, milloin se aika ja hetki tulee mutta samalla Raamatussa vihjaistaan, ettei mitään anneta ja tempaus tapahtuu kuin varas yöllä. Mutta kun samalla sanotaan, ettei Herra tee mitään, ellei ensin ilmoita palvelijoilleen, eikä se päivä yllätä meitä. No ei tietenkään, koska odotamme 24/7 Herraamme.

Tässä sitä onkin pähkäilemistä ja kun profetiatkin ovat sellaisia, ettemme tiedä niidenkään toteutumisen varmuutta ja sitäkin sotkee toisen tempauksen, eli pääsadon varjo. Mistä me voimme tietää, koskeeko tuo sitä vai tätä tempausta? Niinpä!

No mutta alla tein tällaisen vertauskuvan, joka on peruja äitini näkemästä unesta, vuodelta 2007

Moni sanoo, ettei mitään salaista tempausta tule. No tähän voin sanoa aluksi, että miksi ei, ja että jos ennen vedenpaisumusta Hanok otettiin pois salaa ja Elia lähti vaunuissa, Jeesuksen kuoleman hetkellä haudat aukenivat ja monien ruumiit nousi ylös ja he ilmestyivät jopa monille. Näitä verrokkeja rinnastaen, miksi ei voisi? Miksi tämä aika olisi jotenkin sellainen, ettei yksikään voisi… Tehdäänpä asia toisin päin sitten: Voisko Jeesus nostaa yhden meistä pois? Lukeeko jossain, ettei voisi? Ei lue, joten entäpä kaksi? No ei lue, joten entäpä kaksikymmentä? No ei mikään estä edelleenkään, joten kysyn, voisiko satatuhatta lähteä hups, noin vain, ”toinen otetaan ja toine jätetään”? No edelleenkään mikään raamatunpaikka ei estäisi. Entäpäs sitten 200 miljoonaa ihmisitä kerralla? Edelleen sama, ei mikään Raamatun jae konteksti, eikä luku estäisi. Kysymys kuuluukin siis, mistä olet saanut päähäsi, ettei tällainen tapahtuma siis voisi tulla, koska selvästi Raamatussa on lukemattomia vihjeitä siitä, että juuri tämän kaltainen tapahtuma on tulossa. Salainen tempaus, joka tulee kuin varas yöllä, toinen jää nukkumaan ja herää aamulla, kun kaveri on vierestä kadonnut.

Jesaja 5:11-14 Voi niitä, jotka aamuvarhaisesta väkijuoman jäljessä juoksevat ja iltamyöhään viipyvät viinistä hehkuvina! Kanteleet, harput, vaskirummut, huilut ja viinit on heillä pidoissansa, mutta Herran tekoja he eivät tarkkaa, eivät näe hänen kättensä töitä. Sentähden minun kansani siirretään maastansa äkkiarvaamatta, sen ylhäiset kärsivät nälkää, ja sen remuava joukko nääntyy janoon. Sentähden tuonela levittää kitansa ammolleen, avaa suunsa suunnattomaksi; ja sinne menee sen loisto, sen remuava ja pauhaava joukko, kaikki sen ilonpitäjät.

1. Tess. 5:6-11 Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat. Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan. Sentähden kehoittakaa toisianne ja rakentakaa toinen toistanne, niinkuin teettekin.

1. Tess. 4:13-18 Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.

Joh.ilm. 6:9-11 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli. Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: ”Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?” Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.

Joh. 11:26 Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Uskotko sen?”

 

Takaisin